İstanbul Valiliğinden açıklama! İmamoğlu'nun programında provokasyon! Gerçek ortaya çıktı

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) Çekmeköy'de düzenlenen programda protesto eyleminde bulunan kişinin örgütsel irtibatına rastlanılmadığını, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

GİRİŞ 16.03.2024 22:11 GÜNCELLEME 17.03.2024 13:05
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun programında protesto eylemi yapan şahısla ilgili açıklama yaptı.

'ÖRGÜTSEL İRTİBATINA RASTLANILMADI'

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çekmeköy ilçemizde İBB tarafından gerçekleştirilen program sırasında B.K. adlı vatandaşın elindeki Kur'an-ı Kerim'i havaya kaldırarak gerçekleştirdiği protesto olayına ilişkin incelemelerde; B.K. adlı şahsın 'tehdit, hakaret, mala zarar verme, hakkı olmayan yere tecavüz, kişilerin huzur ve sükununu bozma, konut dokunulmazlığı ihlali' suçları kapsamında soruşturma dosyalarının bulunduğu, 2022 yılında Rize L Tipi Ceza İnfaz Kurumunda bir süre tutuklu kaldığı tespit edilmiştir. Yapılan incelemelerde şahsın herhangi bir örgütsel irtibatına rastlanılmamış olup, konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır."

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 140
  • T.Baydar 1 ay önce Şikayet Et
    Mübarek ramazan ayında müslüman oldugunu iddia eden bir çok kişi dedikodu iftira yalan yanlış bilgi ile büyük günah işliyor...sonrada başkasının Müslümanlığın sorguluyor..Allah'ım ben bunların inancından yolundan değilim.. Ayet gözünle görmediğin kulaginla duymadığım giybete girer...Allah affetsin
    Cevapla
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyet halk partisine oy verenler tövbe etsinler kıldıkları namaz bile kurtaramaz. Cumhuriyet Halk Partisi, İslam Müslüman düşmanı ve dahi Türkiye düşmanı. İnanmazsan geçmişine bak. Artı şuan Türkiye bölünsün diyor. Yalan makinesi merkezi chp.
    Cevapla
  • deniz 1 ay önce Şikayet Et
    Niye,haşa sen ALLAH mısın?
    Cevapla
  • Adla 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlere Bardak Dağitan Ìmamoğlu Balikesir Ediremide kazdağlarinda ormanin içinde Arsalar alanlar kim ortaklarin kim
    Cevapla
  • Adla 1 ay önce Şikayet Et
    Soy adinizi niçin değiṣdirdiniz Ìmamoğlu Trabzonluymuṣ ğeç Yunanim niye demiyorsun Saklayaçak ne var. Yunan istana niye ğittin cevap yok neden Ìstanbulunan Atina Kardaṣ Belediye deyil niçin neden ğittin
    Cevapla
  • Mehmet Güney 1 ay önce Şikayet Et
    Sen önce kendi soyunu bı araştır
    Cevapla
  • Abdullah Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Velev ki geçmişi gayri muslim olsun. Ihtida eden bir insanın geçmişi ile nasıl yargılanır, üstelik kendi de değildir, doğruysa dedeleridir. Türkiye de yaşayan bir çok insan bu durumda Hz.Allah, İslama dönünce geçmişi örter. Sizin ki nasıl bir Müslümanlık ta böyle sorgulama yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bunun bir tiyatro olduğu İBB bünyesinde çalışan bir şahsın yengesi (amcasının hanımı) olduğu X tveetlerde mevcuttur elbette tiyatro İmamoğlu nun tavırlarına bir basın anlaşılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'