LGBT'liler Ekrem İmamoğlu'nun arkasında! Mitingde ilginç görüntüler...

CHP lideri Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı Sancaktepe'deki mitingde LGBT'liler tarafından açılan "Ekrem ve Alper Başkanla Özgürce Yaşam Gelecek, LGBT" ve "Ekrem Başkanla tam yol ileri" pankartları dikkat çekti.

GİRİŞ 17.03.2024 00:21 GÜNCELLEME 17.03.2024 00:21
Bu Habere 196 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’li İBB Başkanı’nın katıldığı Sancaktepe'deki mitingde "Ekrem ve Alper Başkanla Özgürce Yaşam Gelecek, LGBT" ve "Ekrem Başkanla tam yol ileri" yazılı pankartlar açıldı.

İmamoğlu'nun konuştuğu esnada LGBT'liler kameraya böyle yansıdı.

LGBT pankartının Yeniden Refah Partisi'nin tabelası altında açılmasıysa böyle görüntüledi.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ "GİZLENEN" İTTİFAKTAN MEMNUN

Terör örgütü PKK/KCK/YPG/PYD'nin siyasi uzantısı HDP/DEM Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki 'Kent Uzlaşısı' adı altında gizlenen ittifakın ardından bir desteğin de LGBT örgütlerinden gelmesi manidar bulundu.

Öte yandan CHP ile DEM Parti arasında İstanbul başta olmak üzere birçok bölgede ‘Kent Uzlaşısı' adı altında yapılan seçim pazarlığı terör yuvası Kandil tarafından memnuniyetle karşılandı.

Geçtiğimiz gün Interpol kırmızı bülteniyle aranan firari teröristbaşı Murat Karayılan, CHP ile HDP/DEM arasındaki kirli ittifaka ilişkin "Umut ediyorum ki iyi bir sonuç alacaklardır" ifadelerini kullanmıştı.

Murat Karayılan: AK Parti'ye oy vermek günahMurat Karayılan: AK Parti'ye oy vermek günah

ÖZGÜR ÖZEL SAPKIN LGBT'NİN HEP ARKASINDAYDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2021'deki Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinde de LGBT amblemlerinin kullanıldığı Kabe fotoğrafının yere serilmesi ve üzerinde şahmeran figürünün yerleştirilmesine tepki göstermek yerine sapkın LGBT'lileri savunmuştu.

Müslümanların mukaddes mekânı Kabe'ye yapılan saygısızlık, toplumda infial oluştururken, dönemin CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Boğaziçi Üniversitesi LGBT yapılanmasına destek vereceğini şu ifadelerle duyurmuştu:

"Boğaziçi direnişinde günlerce terör örgütü bulamayanlar, çareyi bir cinsel yönelimi 'sapkın' ve 'suçlu' göstermekte buldu. Saray rejiminin cezaevlerinde bırakacak bir gencimiz yok. Paylaşmasam da bir görüşü, bir yaşam biçimini kimsenin şeytanlaştırmasına sessiz kalmayacağım."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 196
  • Vatandaş38 1 ay önce Şikayet Et
    Hazır hepsi ordayken kurtulacaksın bu edep, haya ve insanlıktan yoksun yaratıklardan kesin çözüm bu Allah'ın lâneti üzerinize olsun sapkın topluluk
    Cevapla
  • Koli 1 ay önce Şikayet Et
    En iyisini Putin yapıyor! Copluyor LGBT’lileri! Onların da istediği zaten Cop!
    Cevapla
  • 6284 beka sorunudur 1 ay önce Şikayet Et
    2012 yılında imzalanan O sapkın sözleşmeden sonra belalar üzerimizden hiç eksik olmadı.
    Cevapla
  • Mehmetx 1 ay önce Şikayet Et
    Allah c.c. sizi ıslah etsin, kahretsin. Bizden uzakta bildiği yaşatsın. Amin.
    Cevapla
  • Darisi 1 ay önce Şikayet Et
    Lut kavmin akibetide bizlerden milletimizden çok uzakta darısı tez zamanda onların ve desteklediklerini üzerine olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı