CHP adayı Köymen, 11 yıl önce karşı çıktığı sahil projesinde reklam filmi çekti

Maltepe’de 11 yıl önce yapılan sahil parkı projesine karşı çıkan CHP Belediye Başkan Adayı Esin Köymen’in bugün aynı yerde reklam filmi çekmesi, tepki topladı.

GİRİŞ 17.03.2024 17:02 GÜNCELLEME 18.03.2024 20:57
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

 TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanlığı yaptığı dönemde kentsel dönüşüme karşı açtığı davalarla dikkat çeken CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen’in, 11 yıl önce yapılan Maltepe Sahil projesine de karşı olduğu ortaya çıktı.
 
 Köymen’in 1 milyon metrekarelik Maltepe Sahil Projesi’ne karşı yapılan eylemlere katıldığı, hatta basın açıklamasını okuduğu görüldü.

Görüntülerde Esin Köymen, “Maltepe sahilinde kıyı dolgusu adı altında yapılan çevre katliamı durdurulmalıdır. Dolgu çalışmaları tüm karşı çıkmalara rağmen devam ediyor. Maltepe sahilinin tarihi kimliğini tümden yok eden bu projeye sonuna kadar karşıyız” diyerek Maltepe sahil projesine karşı çıkıyor.

 Ancak aynı Köymen, Maltepe Belediye Başkan Adayı olduktan sonra Maltepe sahilinde adaylığı için reklam filmi çekti. Köymen’in dün karşı çıktığı sahilde bugün reklam filmi çekmesi, sosyal medyada eleştirildi. Kullanıcılar “bu nasıl tezatlık” diyerek Esin Köymen’in dün karşı çıktığı Maltepe Sahili projesinde adaylığı için reklam filmi çekmesine tepki gösterdi.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 42
  • Şifre 1 ay önce Şikayet Et
    Ne yediklerini de unutur
    Cevapla
  • Güzide 1 ay önce Şikayet Et
    Yanlış olduğunu söylemek fikrini beyan etmek yapılanı kullanamaz hakkı mı doğurur bu saçma olur. Söylenen Büyük İstanbul depremi olursa dolgu alanlar ne olur büyük tehlike ben yaptım oldu mantığı ile yapılanları vatandaş kullanmayacak mı yasak mı var polisle önlem alsınlar bari karşı çıkanları almasınlar bölgeye anlayışa bakın komik "bize oy vermezseniz doğal gaz yok" gibi komik.
    Cevapla
  • Güzide 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Köymen değil bizler birçok Maltepeli de karşı çıktık. DOĞADAN aldığını gün gelir doğa senden geri alır. 99 depreminde Gölcük bölgesi dolgu alanlar hep gitti.Bu konu bilimsel bir veri değil miydi.Hic istemedik Kanal İstanbul Projesi’ni istemediğimiz gibi çevre felaketi ve uzun gelecekteki olabilecek kaygılardı bunlar.Elbette tüm karşı çıkan çıkmayan dolgu bölgeye gidecek en doğal ha
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    CHP Türkiye'nin Menfaatlerine Hangi yatırım yapılırsa yapılsın TAKOZ Olmak için Karşı çıkarlar. Onların amacı Türkiye'nin ilerlemesine ENGEL Olmak. Bu hep böyle oldu ve Olacak.
    Cevapla
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların zihniyeti bu her şeye karşı çlkmak insanın fikri neyse zikride odur bunlar ıslah olmaz Maltepede yaşam var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!