BBP'den Tokat kararı! AK Parti'yi destekleme kararı alındı

Büyük Birlik Partisi (BBP), Tokat'ta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Eyüp Eroğlu'nu destekleme kararı aldı.

GİRİŞ 18.03.2024 18:57 GÜNCELLEME 19.03.2024 03:29
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

BBP İl Yönetim Kurulu, genel merkezle yapılan görüşmeler neticesinde Tokat'ta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Eyüp Eroğlu'nu destekleme kararı aldı. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, BBP Tokat İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

'BBP OLARAK TOKAT'TA AK PARTİ ADAYI EROĞLU'NU DESTEKLEME KARARI ALINMIŞTIR'

Konuyla ilgili açıklama yapan BBP İl Başkanı Mustafa Omalar, "Büyük Birlik Partisi, Tokat merkezde belediye başkan adayı çıkarmamış olup, İl Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve en son genel başkanımızla yaptığımız istişareler sonucunda Büyük Birlik Partisi olarak Tokat'ta AK Parti adayımız Sayın Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu'nu destekleme kararı almıştır. Vatana millete hayırlı olsun" dedi.

'BÜYÜK BİRLİK PARTİMİZİN BU DESTEĞİ BİZİ ÇOK MUTLU ETMİŞTİR'

Büyük Birlik Partisi'nin vermiş olduğu bu desteğin kendilerinde motivasyon oluşturduğunu söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Büyük Birlik Partimizin partimize olan bu desteği bizi bir defa çok mutlu etmiştir. Çünkü Tokat'ta çok yoğun bir şekilde hem Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza gönül verenler var hem de Büyük Birlik Partimize gönül veren insanlarımız var. Bu duruş eminim ki bize güç katacaktır. Daha güzel işler yapmak için bizi motive edecektir. Ki bundan sonra da bizler de her daim, her zaman başta Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız olmak üzere yine sizlerin daima emrinde olacağımızı da ifade etmek isterim. Değerli başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. O ne zaman ne demişse, ne isterse ki o zaten ne isterse şehrimiz için ister, şehri için ister. Biz de her zaman sizlerin her türlü şehrimize dair fikirlerinize, belediyemizle ilgili her türlü düşüncelerinize katılacağımızı, destekleyeceğimizi, her türlü fikrinize de bu anlamda sahip çıkacağımızı da özellikle belirtmek isterim" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Demirci.derviş 1 ay önce Şikayet Et
    Yazıcıoğlu.trabzonlu.tokatı.tokatlı.yönetir.işte.bu.kadar.
    Cevapla
  • Tokatlı 1 ay önce Şikayet Et
    Tokat için hayırlı olsun. Babanın oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu geliyor inşallah. Yücel Bulut adamsın.
    Cevapla
  • Fehmi 1 ay önce Şikayet Et
    Topu topu 40 oy versen ne olur vermesen ne olur mutlaka istediği bir koltuk vardır eee bu aralar bütün partiler destek adı altında koparan koparana
    Cevapla
  • Devlet Bey 1 ay önce Şikayet Et
    Değişime doğru Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Yücel Bulut, MHP...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tokat'ta anladılar tabi MHP,nin kazanacağını.Ama iş işten geçti.Değişime doğru.Oylar rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu,na.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!