CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...

CHP’de para kulesi skandalı gündemdeki yerini korurken, CHP’nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, Canan Kaftancıoğlu’nun konuşması durumunda skandalın bütün yönleriyle aydınlığa kavuşacağını vurguladı.

GİRİŞ 19.03.2024 11:13 GÜNCELLEME 19.03.2024 12:36
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde, nereden geldiği sırrını koruyan balya balya paraların avukatlık ofisinde 4 saat boyunca sayıldığının ifşa olduğu olayda kilit isim olarak Canan Kaftancıoğlu gösteriliyor. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıooğlu’nun yakın çevresine “Görüntülerde kimin ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Benim oarayla, ihaleyle işim olmaz.” dediği aktarılırken, Kaftancıoğlu’nun itiraflarının soruşturmanın kilit taşını oluşturacağı ifade ediliyor.

İl başkanlığının satın alındığı dönemde CHP’nin avukatı olarak faal rol üstlenen Mustafa Kemal Çiçek, Kaftancıoğlu’nun suskun kalarak İmamoğlu’nu sıkıntıya soktuğunu belirterek, itiraflarda bulunması durumunda dosyanın aydınlanabileceğini belirtti.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, para kulesi skandalıyla ilgili eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeye çağırdı.


Mustafa Kemal Çiçek

KAFTANCIOĞLU KONUŞURSA SKANDAL AYDINLANIR

Yeniakit gazetesinden Buğra Kardan’a konuşan CHP’nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, şunları söyledi:

“Kaftancıoğlu, açıklama yapmalı. Ekrana çıkıp kamuoyuna malumat vermeli. Çünkü konuya en hakim isim o. Ne olduğunu en iyi bilen o. Kaftancıoğlu’nun ifadeleri, itirafları çok önemli. Onun ifadeleri ve itiraflarıyla konu aydınlanır. Burada para puldan söz ediyoruz.

Kaftancıoğlu’nun, Özgür Özel’in telefonlarına dahi çıkmadığı iddia ediliyor. Bu çok vahim.

Bütün ihtimalleri ele aldığımızda görüyoruz ki Kaftancıoğlu, geride durarak skandalın gündemden düşmemesini hedefliyor.

CHP'nin 2019 yılındaki aday tanıtım toplantısında Ekrem İmamoğlu ile Canan Kaftancıoğlu'nun yer aldığı bir kare.

Canan Kaftancıoğlu, çekinebilir. Bu nedenle de susuyor olabilir ya da İmamoglu’nun daha çok yıpranıması için ses etmiyor olabilir.

İmamoğlu için kolay bir dönem değil. Skandalın ardından müdürü, danışmanı çıkıyor. Bu konudan prim yapma girişimi de havada kaldı. CHP’de çalkantı arttı. Seçimlere giderken İmamoğlu’nun eli zayıfladı.”

Görüntülerin çekildiği avukatlık ofisinin sahibi: CHP’den biri benden 2 milyon istediGörüntülerin çekildiği avukatlık ofisinin sahibi: CHP’den biri benden 2 milyon istedi

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 32
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Artık bu Kemalist parti kapatılmalı sapıttılar çizgileri vatan hainligine yönelik çalışmalar yapı yor artık siyasetten men edilmeleri gerekir haiin milletvekili partililerinde
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu meğer neymiş en yakınları balaya balya paralar ile görüntüsü var pişkinlik le seyrediyor İmamoğlunun böyle bir duruma düşecek olması aklından geçmezdi şimdi bekle İmamoğlu ilk milletin tokatı geliyor 41 martta ardından bay bay kemalin tekmesi. Tabiri onunlada kalmayacak adaletin pençeside peşinden.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    lan ekrem paralari görünce vaatlerini unuttun
    Cevapla
  • Aysz 1 ay önce Şikayet Et
    Biz nekadar cahiliz ayakapı kutuları yillardir Dillerinden düşmedi adamlar 15 veya 18 bavullarla çaliyorlar binin sesimiz cikmiyor olacak işdegil
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 1 ay önce Şikayet Et
    Burada çok büyük bir yolsuzluk var. Çünkü sayılan paraların kaynağı açıklanamıyor.Binayı CHP ye satan adam ben sadece parayı TL.sı olarak aldım diyor.Yani EURO yada Dolar almadım diyor.Peki oradaki Dolarlar Eurolar neyin nesi? Niye açıklanmıyor?Paranın arkasında kim var? Niye parayı sayanların hepsi İmamoğlu ile ilişkili ? TÜRK milleti cevap bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı