Kurum: Tarihi yarımadayı moda merkezi haine getireceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Birleşmiş Markalar Derneği'ni ziyaret etti.

GİRİŞ 20.03.2024 18:02 GÜNCELLEME 20.03.2024 18:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Markalar Derneği’nin çok önemli işler yaptığını söyleyerek konuşmasına başlayan Kurum, ‘’Bu yapmış olduğunuz işi, aslında ülkemizde üretimin, istihdamın ayakta kalması adına öne çıkartmalıyız. En önemli adım, marka olabilmek, marka değerini koruyabilmek." dedi. 

Markalaşmanın önemine değinen Murat Kurum, "Bizim bu değerli markaları korumamız, çoğaltmamız, büyütmemiz ve tüm dünyada bu markaların bana göre isminin daha da duyulması lazım." şeklinde konuştu.

BMD üyelerinin caddelerin çoğaltılması yönündeki isteklerini iletmesi üzerine ise Kurum, "İstanbul'da gerçekten, üretimi, istihdamı artırmak istiyorsak, ülkemizde sadece sorun sokak değil. Sokak bu işin bence küçük bir parçası. Yani sokağı her türlü yaparız" diyerek talepleri karşılayacaklarını söyledi. 

Tarihi yarımadayı moda merkezi haline getireceklerini söyleyen Kurum, "Benim hayalim orası canlansın. Dükkanlar olsun. Oraya gelen turistler, bizim markamızı artık iyice öğrensin, yaşasın orada ve satın alsın. Tüm dünyaya bu markayı, markalaşmayı biz BMD ve Türkiye olarak yayalım istiyorum bu bakış açısını. Ben bunun için çalışacağım." diyerek sözlerine bitirdi.    

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'da üretimi arttırma Allah için. Anadolu'ya yöneltin insanları. Tarihi yarımada neyin modası haline gelecek? Giyinik çıplaklığın mı? Süleymaniye Külliyesinde lezbiyene dükkan veren Ekrem gidecek bu gelecek. La havle.
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'u cazibe merkezi yapmayın boşaltın biraz nefes alsın. Bu ülkede 80 tane daha vilayet var. Batırımları onlara yapın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı