Fatih Erbakan, CHP ağzıyla konuştu kendisiyle çelişti! Tepkiler çığ gibi büyüdü...

İktidarı makam araçları üzerinden hedef almaya çalışan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'a, vatandaşlar partiye ait lüks araçları sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.03.2024 07:44 GÜNCELLEME 21.03.2024 20:29
Bu Habere 595 Yorum Yapılmış

31 Mart seçimlerine sayılı günler kalmışken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan taraf değiştirdi.

AK Parti ile seçim görüşmesinde bir çok ilçe ve bazı büyükşehirleri isteyen Fatih Erbakan anlaşamayınca Cumhur İttifakı adaylarının kaybetmesi için girişimlere başladı.

CHP ve DEM işbirliğine ümit bağlayan YRP seçime kısa süre kala CHP ağzıyla konuşmaya başladı.

Ancak yaptığı açıklamalar, yaptıklarıyla fazlasıyla çelişince sosyal medyada tepkiler yükseldi.

MAKAM ARAÇLARINI ELEŞTİRDİ KENDİ ARAÇLARINI GÖRMEDİ!

Çorum'da yaptığı konuşmada, "84 yaşındaki teyze canının çektiği bir pideyi alamıyor ama makam araçları, makam uçakları, makam konvoyları, protokol masrafları almış başını gidiyor." diyen Fatih Erbakan'ın lüks araç konvoyu akıllara geldi.

Sosyal medya kullanıcıları, Fatih Erbakan ve YRP'lilerin araçlarını paylaşmaya başladı.

YRP ADAYI İSTANBUL'DA YALIDA OTURAN SAYILI KİŞİLERDEN

Öte yandan YRP'nin adaylarıyla ilgili de çarpıcı bilgiler aktarılıyor.

Bilindiği üzere İstanbul'da 360 kadar yalı var.

İstanbul'da seçimlerin adeta Ekrem İmamoğlu'nun kazanması için sahaya inen ve AK Parti'nin oy oranının yüksek olduğu yerlerde sürekli seçim çalışması yapan YRP İstanbul adayının bir yalıda oturduğu ortaya çıktı.

YRP İstanbul adayının Kanlıca'da oturduğu yalının fiyatı ise şu an hesaplanamıyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 595
  • Muammer 1 ay önce Şikayet Et
    YRP,CHP'nin stepnesi.Biri gider,biri gelir .Dingil gider,doru gelir. Saadeti bitirdi halk,YRP geldi chp'ye destek.Bu millet olan biten her şeyi görüyor. Arif'im sözümü yayın bucağa, İnciri dikerler senin ocağa, Her gece verirler başka kucağa, Karım Dersin ama İş işten geçer.( Ozan Arif ).
    Cevapla
  • Alamancı 1 ay önce Şikayet Et
    Acaba sen alın teriyle mi kazandın o paraları Almanya'dan ve Avrupa'dan bizim gönderdiğimiz süvariler ne oldu .G Libya mercimek diye birisini hatırlamyor
    Cevapla
  • YILMAZ 1 ay önce Şikayet Et
    saadet ve yeniden refah taki yönetici pozisyonundaki adamların CHP ye gösterdikleri yakınlığın, tahammülün, anlayışın 10 da 1 ini AK PARTİ ye göstermemeleri bunların aslında dava partisi olmadığının en açık delili ALLAH bunların niyetlerini anlamayı milletimize nasip eylesin yazık yazık çok yazık kazanmak değil kaybettirmek üzerine kurgulanmış siyasetiniz son safhada ileriye dönük emelle
    Cevapla
  • azem 1 ay önce Şikayet Et
    bir insanın iki tane menfatı vardır biri milli menfatı ikincisi şahsi menfatı şahsi menfatı kendiye aittir milli menfati kendi gibi düşünenlerinmenfatıdır f erbakan şahsi menfatının peşine düşmüştür karar sizin karar verenlere selam olsun
    Cevapla
  • TurgutReis 1 ay önce Şikayet Et
    Bir zamanlar "Erbakan Hoca'dan sonra fatih partinin başına geçerse oy vermem" demiştim de, insanlar kızmıştı. Şimdi ne kadar haklı olduğumu anlıyorum. Cennetmekân Sultan 2. Abdulhamit bile oğlunun ihanetine uğramış. fatih erbakan onun yanında tüy kalır. Allah bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."