Kılıçdaroğlu, CHP'deki para kuleleri skandalıyla ilgili sessizliğini bozdu!

Her geçen gün yeni görüntülerin çıktığı CHP'deki kirli para skandalında oklar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yakın ilişki içerisinde bulunduğu kişileri gösterirken; eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da sessizliğini bozdu.

GİRİŞ 21.03.2024 08:16 GÜNCELLEME 21.03.2024 08:46
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kirli para skandalı patladı... Deste deste paraların sayıldığı görüntülerde, CHP eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Canan Kaftancıoğlu'nun danışmanı Can Poyraz ile Ekrem İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş yer aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada deste deste paraları sayan isimlerin tek tek ifadeleri alındı.

Skandal Türkiye'nin en çok konuşulan konularından biri olarak gündeme otururken konuyla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'nun değerlendirme yapıp yapmayacağı da merak ediliyordu.

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, AHaber canlı yayınında Kemal Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi yaptığını açıklayarak, çok önemli bilgiler verdi.

Emin Pazarcı şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU SON DERECE RAHATSIZ

Ben Sayın Kılıçdaroğlu ile kısa bir süre telefon görüşmesi yaptım. Tabi bunları konuşmadım, konuşsam neler diyeceğini biliyorum. Kılıçdaroğlu CHP'nin verdiği görüntüden son derece rahatsız. Ben bir takım yorumlar yaptım kendisi de tasdik etti, karşı çıkmadı. Hatta ben sizi çok eleştirdim dedim, "Olur öyle şeyler Emin Bey" dedi. Ama ben dedim böyle bir şey görmedim dedim. Sesini çıkarmadı.

Gürsel Tekin ile de telefon görüşmesi yaptım. Şunu söylüyor: Kemal beyi eleştirebilirsiniz ama parasal konulardan Kemal Beyin haberi yoktur ben o konuda kefilim diyor.

KEMAL BEY ÇOK KIRGIN VE RAHATSIZ

CHP'nin içine düştüğü durumu genel olarak ortaya koydum ve dedim ki ben sizi çok eleştirdim ama bugünkü bu hal... Hatta Özgür Özel için "40 yaşın altındakiler darbe yapsa ben bunu destekleyeceğim" diyen şaka gibi birisi var" dedim. Hiçbirine itiraz etmedi. Yani Kemal Bey çok kırgın ve rahatsız, aleyhte de konuşmuyor ama savunmuyor kesinlikle.

Yapılan değerlendirmeler şu: Bu gidişle Kılıçdaroğlu yapılacak ilk kongrede gelir diyorlar.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Delinin biri 1 ay önce Şikayet Et
    Bay bay kemal dedik gitti. Gelmesi için ne diyecez. Teklif var mı.
    Cevapla
  • arkadaş 1 ay önce Şikayet Et
    75 lik kılıçdaroğlu'nun dönüşü muhteşem olacak
    Cevapla
  • Ölüm var 1 ay önce Şikayet Et
    Hepsi aynı harmandan çıkma,ne beknenir bunlardan
    Cevapla
  • Melda 1 ay önce Şikayet Et
    Hevesle bekliyorum. 1 Nisan sonrası hızlı bir kongre yapılsa ve Kılıçdaroğlu tekrar gelse. CHP bu gidişle yerinde saymaya devam. Ancak sosyal medyada algı. İstanbul ve Ankara'yi da alsak iyiydi ama anketler kritik diyor
    Cevapla
  • Adamo 1 ay önce Şikayet Et
    Emin pazarcı konuşmuş muş..Kılıçdaroğlu sadece dinlemiş. Ben şunu şunu dedim o hiçbir şey demedi demek ki onaylıyor diye yazımı olur.? Bu ne biçim gazetecilik?
    Cevapla
  • Vatan 37 1 ay önce Şikayet Et
    Söz gümüşse sükut altındır deyimi ile alakalı bir değerlendirme yapmış emin bey. Dile getirilen iddialara itiraz edilmiyorsa kabul edilmiş anlamı taşır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..