Ocak Partisi, Adıyaman’da AK Parti’yi destekleyeceğini açıkladı

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart yerel seçimlerinde Adıyaman'da AK Parti'yi destekleyeceklerini açıkladı.

GİRİŞ 22.03.2024 14:18 GÜNCELLEME 22.03.2024 14:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ocak Partisi lideri Kadir Canpolat, Adıyaman AK Parti Belediye Başkan adayı Ziya Polat ve partililerle bir araya geldi. Canpolat, görüşme sonrası aday çıkarmadıkları Adıyaman'da AK Parti Belediye Başkan adayı Ziya Polat'ı desteklediklerini açıkladı.

‘BİZ HER ZORLUKTA BİRİZ VE BERABERİZ’

Partisinin Adıyaman'da izleyeceği stratejisine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Daha önceki açıklamalarımızda da ifade ettiğimiz gibi Ocak Partisi olarak aday çıkarmadığımız illerde Sayın cumhurbaşkanımızın elini kaldırdığı adayları destekleyeceğimizi söylemiştik. Sonuç itibariyle bugün bir araya geldiğimiz AK Parti Belediye Başkan adayımız Ziya Polat başkanımıza Adıyaman'da destek verme kararı aldık. 31 Mart yerel seçimleri herkesin niyetini, istikametini ve duruşunu gösterdiği bir seçim olarak tarihe geçecek. Bu anlamda AK Parti'nin il ve ilçe başkanlarının yüzüne bakan kişilerin Sayın Erdoğan'ı görmesi gerekir. ‘AK Parti'nin bir idarecisi hata yaptı’ diye topyekûn hepsine küseceğiz anlamına gelmemelidir, insanız hepimiz hata yapabiliriz. Bizler ihanet şebekeleriyle değil, kefenli liderin kefenli askeriyiz diyerek her zorlukta biriz ve beraberiz. Ocak Partisi olarak bir pazarlık, menfaat ve çıkar üzerine AK Parti'ye destek vermiyoruz. Biz yüreğimizi ortaya koyarak diğer illerdeki belediye başkan adaylarını nasıl destekliyorsak Adıyaman'da da AK Parti Belediye Başkan adayımızı destekliyoruz. Ankara ve İstanbul dışında aday çıkardığımız tüm illerde Ocak Partisi kendi logosuyla, kendi ismiyle, kendi adaylarıyla seçimlere girecek" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Niye kurdunuz ya partiyi..
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Acaba Şubat partisi kimi destekleyecek
    Cevapla
  • Ankara 1 ay önce Şikayet Et
    Ankara'da da destek verin
    Cevapla
  • Yahya Çankaya 1 ay önce Şikayet Et
    sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz..bir kişiye küserek Davaya ihanet edemeyiz..
    Cevapla
  • Ziya Can 1 ay önce Şikayet Et
    yeni moda parti kur,bir yere yaslan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden İsrail'e rest çekti! Tarihi itiraf: Gönderdiğimiz bombalarla siviller...
ABD Savunma Bakanı Austin: “İsrail’e yüksek yük kapasiteli mühimmat sevkiyatını durdurduk”