Ocak Partisi, bir ilde daha AK Parti'yi destekleyecek

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Malatya'da da mevcut belediye başkan adaylarını geri çekerek AK Parti'nin adaylarını destekleyeceklerini açıkladı.

GİRİŞ 24.03.2024 14:32 GÜNCELLEME 24.03.2024 14:51
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Malatya'da il parti teşkilatı ve parti adayları ile basın toplantısı düzenledi.

Kadir Canpolat, daha önce almış oldukları kararda belediye başkan adayı çıkardıkları illerde AK Parti'nin adaylarını destekleme kararı aldıklarını belirterek, "Malatya'da siyasi depremlerin olmaması için bir karar aldık. Biz yine Malatya'da da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elini kaldırdığı adayları destekleyerek mevcut belediye başkan adaylarımızı geri çekiyoruz. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Seçimi kazanamayacak olmasına rağmen belediye başkan adayı çıkararak Türkiye'nin imajını zedelemek isteyen çeşitli siyasi partiler var. Bunların seçim kazanamayacağını da biliyoruz. Bakın biz bugün hiçbir pazarlık sonucu hiçbir ittifak girişiminde bulunmadan ülkemizi, Malatya'yı, düşündüğümüz için bu bölgenin ve bu ülkenin önünde engel teşkil etmemek adına belediye başkan adaylarımızı geri çektik. Bunun diğer siyasi partilere de örnek olmasını ümit ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın imajını zedelemek isteyen siyasi partiler kazanamayacağı seçimlerde aday çıkararak Türkiye'ye karşı düşmanlık ettiklerini düşünüyoruz. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Biz Osmanlı Ocakları'nın çatısı altında Ocak Partisi'yle bu milletin, devletin yanında. Sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • ahmet emmi 1 ay önce Şikayet Et
    Ocak partisimi :))))
    Cevapla
  • Efgan24 1 ay önce Şikayet Et
    o da iyi Akrabaları ile birlikte en az 30 oy demektir,tek bir oy bile chpkk ya karşı önemlidir.
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir parti yok
    Cevapla
  • Mahmut 1 ay önce Şikayet Et
    Bende oyumu ocağa verecektim şimdi ak partiye vereceğim zaten
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    malatyada ilçe alsalar ükretmeleri gerekir bırk ili.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki