CHP'li Başkan Seçer dalga geçer gibi işten çıkardığı personele yardım kolisi gönderdi

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin işine son verdiği Personel’in evine yardım kolisi gönderince kovulan işçi isyan etti.

GİRİŞ 26.03.2024 16:39 GÜNCELLEME 26.03.2024 16:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2019 seçimleri öncesi dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hiç bir işçinin işine son vermeyeceğiz ve ekmeği ile oynamayacağız demişti.

CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer Belediye başkanı olduktan sonra bir çok işçinin işene son vermişti, işine son verilen bir işçi engelli çocuğunu yayına alarak Büyükşehir Belediye binasının önüne gelerek Kılıçdaroğlu'na söyleyin namusu ayaklar altında
CHP'li Mersin Belediyesi, işten çıkardığı 14 yıllık belediye çalışanının evine dalga geçer gibi yardım kolisi yollamıştı. Engelli çocuğu olan mağdur adam, CHP'li belediyenin skandal hareketine tepki göstererek, "O Kılıçdaroğlu'na söyleyin Mersin'de namusu şerefi ayaklar altında" dedi.

Mersin Belediyesi'nde 14 yıl boyunca çalışan ancak CHP'nin gelişiyle birlikte performansı bahane edilerek işten çıkarılan vatandaş belediye binası önünde adeta isyan ederek yetkililere seslendi.

Bir engelli çocuğu olan vatandaşın isyanının sebebi ise Mersin Belediyesi'nin gönderdiği yardım kolisi. İşten çıkardıktan sonra bir vatandaşa yardım kolisi göndermesi ise vatandaşlar tarafından "CHP zihniyeti" olarak adlandırıldı.

14 yıllık emeği hiçe sayılan baba, "Çocuklarımın ekmeğiyle oynadınız. Yazıklar olsun. 
O Kılıçdaroğlu'na söyleyin Mersin'de namusu şerefi ayaklar altında" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • 21Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Olmayan şey ayak altında olmaz ki!
    Cevapla
  • ALİ KISA 1 ay önce Şikayet Et
    bizde nasıl bir zihniyet var, nasıl özel sektörde patron işler kötü seni işten çıkarıyoruz dese bir şey diyemiyoruz, bunların dokunulmazlığı vs bir şeyleri mi var, yoksa akp zamanında referansı kuvvetli olduğu için işe girip işten çıkarılamaz diye bir dokunulmazlık mı aldı , bakın arkadaşlar torpil demiyorum çünkü bizde torpil yok, adamın varsa onun adı referans karıştırmayın lütfen
    Cevapla
  • Soner 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlarin insafi yok yaziklar olsun !!
    Cevapla
  • Bamsı 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim bunları memleketimizden uzak eylesin bu zihniyetin israil zihniyetinden hiç farkı yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti