CHP'liler İmamoğlu'na isyan bayrağı çekti! Sokaklarda Kılıçdaroğlu afişleri: Oy moy yok!

CHP'liler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı ayaklandı. Kemal Kılıçdaroğlu gönülleri tarafından İstanbul'un birçok ilçesinde "Seni sırtından bıçaklayanlara oy moy yok!" yazılı Kemal Kılıçdaroğlu afişleri asıldı.

GİRİŞ 27.03.2024 02:34 GÜNCELLEME 27.03.2024 09:23
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Seçime günler kala CHP'de sular durulmak bilmiyor. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı isyan bayrağı çeken Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, İstanbul’un birçok ilçesinde sokaklara Kemal Kılıçdaroğlu afişleri astı.

'SENİ SIRTINDAN HANÇERLEYENLERE OY MOY YOK'

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Tolgahan Erdoğan sosyal medya hesabından söz konusu afişlerin görüntülerini paylaşarak "Seni sırtından hançerleyenlere OY YOK' Kılıçdaroğlu Gönüllüleri yazan pankartlar, Kurultay sonrasında Alevilerin halen Parti Yönetimine ve Hançercilere açıkça tepkili olduğunu gösteriyor." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Fbefsane 4 hafta önce Şikayet Et
    Chp akp meselesi değil mesele ekrem meselesi.. Bu adam 5 yılda istanbul a iyi bir hizmet vermedi.. belediyenin borcu aşırı arttı bunu resmi yerlerden de teyit edebilirsiniz.. eğer seçilirse bu sefer de genel başkanlık meselelerine eğilecek vay istanbulun haline.. yerine kimi bırakacak malum değil.. yani koca bir belirsizlik.. bir kere denedik başarısız oldu başkası gelsin..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlunu sırtından hançerleyenlere oy yok
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir. Hepiniz aynı yolun yolcususunuz. Allah cc şerrinizden tüm insanlığı ülkemi ve insanlığı korusun.
    Cevapla
  • ASIL BU 1 ay önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine. Chp nin genetik yapısı Türkiye ye Düşmanlık.
    Cevapla
  • BULUT 1 ay önce Şikayet Et
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUN, İYİLİKLERE KOŞTURUN. DURMAKSIZIN İYİLİK YAPIN... KÖTÜLÜK YAPANLAR, TEVBE EDİP KÖTÜLÜKLERDEN VAZGEÇMEZLERSE HELAK OLACAKLAR... hemen tevbe edip ALLAHA TESLİM OLUN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."