Seçime yakında Yeniden Refah Partisi'nden toplu istifa: Bugün de Erdoğan'ın yanındayız...

Şanlıurfa’da, aralarında il başkan yardımcılarının bulunduğu 37 Yeniden Refah Partisi üyesi, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.

Seçime yakında Yeniden Refah Partisi'nden toplu istifa: Bugün de Erdoğan'ın yanındayız...
Seçime yakında Yeniden Refah Partisi'nden toplu istifa: Bugün de Erdoğan'ın yanındayız...
GİRİŞ 27.03.2024 07:29 GÜNCELLEME 27.03.2024 15:57
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisi'nde çözülmeler devam ediyor. Partilerinden istifa eden İl Başkan Yardımcıları Veli Çelik ve Murat Dikmen, İl Gençlik Kolları yönetiminden Osman Çelik ve İzzet Çelik, Ferudun Akbaş, Fatih Çetin, Azad Sadak, Mehmet Çoban, Mustafa Dörtkardeş, Hüseyin Dörtkardeş, Ahmet Sadak, Mevlit Öztürk, Emirhan Akbaş, Mehmet Akan, Ömer Çelik, Mehmet Çelik, Ahmet Çelik ve çok sayıda partili AK Parti'ye geçti.

"ZAFERLE ÇIKACAĞIZ, ERDOĞAN'IN YANINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Parti Şanlıurfa MKYK Üyesi geçmiş dönem Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve yine geçmiş dönem AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinden Mahmut Kaçar ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçim irtibat ofisine gelen eski Yeniden Refah Partililer, Beyazgül'e desteklerini açıkladı.

Yeni üyelerin partiye katılım rozetlerini takan Beyazgül, Şanlıurfa'nın farklı bölgelerinden destek için gelen herkese teşekkür ederek, "31 Mart'ta sandıklardan zaferle çıkacağız" dedi.

İbrahim Halil Yıldız ise "Dün neysek bugün de o'yuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın da yanında durmaya devam edeceğiz. Liderimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

DEMOKRAT PARTİLİ 600 ÜYE AK PARTİ'YE GEÇTİ

Üsküdar Demokrat Parti İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca partilerinden istifa ederek AK Parti Üsküdar teşkilatına katıldılar.

AK Parti'ye katılan 600 üyeye Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde rozet takma töreni düzenlendi. İftar yemeğiyle başlayan program, katılımcıların kürsü konuşmasıyla devam etti.

Ayrıca programın sonunda AK Parti'ye geçen üyelere, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen rozetlerini taktı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 195
  • Seçmen 4 hafta önce Şikayet Et
    Yeniden genel seçim olsa Yeniden Refah partisi Cumhur İttifakı nın yanında olacaktır.Ancak 3 büyük şehir hariç bu bir yerel seçimdir.Kişiye oy verilir.Adayın kişiliği çok önemlidir.Abartmayın.
    Cevapla
  • O k u r 4 hafta önce Şikayet Et
    YRP'nin kazanma şansı olduğu ve AKP'nin kazanma şansı olmayan bir belediye var mı?
    Cevapla
  • Urfali 4 hafta önce Şikayet Et
    Kesin rüsvet almislardir Fatih Bey salla gitsin
    Cevapla
  • Savaş çalışkan 4 hafta önce Şikayet Et
    Sende geç bari... ihanete uğradın.
    Cevapla
  • ANGARALI 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu Fatihden bi yol olmaz yol yakınken Akpartili olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması