Özgür Özel yeni isim buldu: Vicdan ittifakı

Millet İttifakı dağıldı, ittifaka yeni isimler arayan CHP Genel Başkanı Özel, "Vicdan ittifakında buluşuyoruz" dedi.

Özgür Özel yeni isim buldu: Vicdan ittifakı
Özgür Özel yeni isim buldu: Vicdan ittifakı
GİRİŞ 27.03.2024 18:55 GÜNCELLEME 27.03.2024 18:56
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nda aradığı desteği bulamayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, isim arayışlarına devam ediyor. Daha önce, ittifakın isminin "kardeşlik" olduğunu söyleyen Özel bugün de yaptığı açıklamada, "Geçen seçimde hep birlikte çalıştığımız ittifak ortaklarımız var ve bir vicdan ittifakında buluşuyoruz" dedi.

Eyüpsultan'da konuşma yapan Özgür Özel, eski İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak'ın kendilerine destek verdiğini belirterek, "Biz, Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir belediye başkan adayını aday gösterdiğimizde, onu partili olduğu için aday gösteriyoruz ama birisinin ne kadar partili olduğu aday gösterildiği gün değil, gösterilmediği gün ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Özel, şöyle devam etti: 

"Geçen seçimdeki adayımızın bu seçimde fedakarlık yapması, destek vermesi beklenirken başka partiye gitti. Geçen seçimde hep birlikte çalıştığımız ittifak ortaklarımız var ve bir vicdan ittifakında buluşuyoruz. Hatice başkan, İYİ Parti’nin ilçe başkanı bugün desteğe gelmiş. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Mithat Bülent başkanıma destek veriyor. Eyüpsultan’daki milliyetçi demokratlar, haramdan ve yalandan korkan muhafazakar demokratlar, aslan sosyal demokratlar Eyüpsultan’da omuz omuza veriyor. Bu Pazar günü Eyüpsultan ittifakı, Eyüpsultan’ı, İstanbul İttifakı İstanbul’u, Türkiye ittifakı Türkiye’yi kazanıyor.”

Akşener'den Özel'e: Yan gel Osman!Akşener'den Özel'e: Yan gel Osman!

Özgür Özel'in Balıkesir'de hedef gösterdiği İYİ Partili Turhan Çömez'den sert cevapÖzgür Özel'in Balıkesir'de hedef gösterdiği İYİ Partili Turhan Çömez'den sert cevap

CHP ve İYİ Parti Balıkesir için birbirine girdi! 'Türk siyasetinde görülmemiş cıvıklık'CHP ve İYİ Parti Balıkesir için birbirine girdi! 'Türk siyasetinde görülmemiş cıvıklık'

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Gülhane 4 hafta önce Şikayet Et
    Ahaaa adam resmen terör örgütü gibi sürekli isim değiştiriyor abilerinden icazet aldı belli ki özgür senden adam olmaz oğlum bu işler sana da kilicdarogluna da ekreme de ağır gelir kapasite yetersiz öyle atıp tutmakla olmaz cahil.
    Cevapla
  • Adil 4 hafta önce Şikayet Et
    Çevir kazı yanmasın milleti kandırmak için her yol ankara yersen.
    Cevapla
  • necmettin 4 hafta önce Şikayet Et
    yanar döner sonunda söner
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Şer ittifakı.Sandıkta hüsranı yaşayacaksınız.Bu aziz millet sandıkta size Osmanlı tokadını atacaktır.
    Cevapla
  • Gundog 4 hafta önce Şikayet Et
    Vicdan mı, olsa olsa wampir ittifakı olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor