Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası

28 Mayıs'taki seçim hezimetinden bu yana paramparça bir görüntüye bürünen CHP'de yine parti içi sürtüşmeler hız kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu tarafları birbirine girdi.

GİRİŞ 28.03.2024 08:00 GÜNCELLEME 28.03.2024 08:55
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

İmamoğlu'nun "değişim" fitilini ateşlediği 29 Mayıs'tan bu yana kendisiyle husumetli olan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki aday tanıtım toplantısına da katılmayarak gündem olmuştu.

Bu süreçte Kılıçdaroğlu'nu destekleyen vekillerin megakentteki seçim çalışmalarında gözükmemesi, parti içindeki bölünmeyi bir kez daha belgelemişti.

"KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ" RAHATSIZLIK YARATTI

İmamoğlu kanadı ile Kılıçdaroğlu destekçileri arasındaki sürtüşme, önceki gün bir kez daha zirve yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, İBB seçimleri için kendisine çağrı yaparak, "Kırgın olabilirsiniz ama İmamoğlu'nun seçilmesi için gayret sarf etmelisiniz" dedi.

Eski genel başkanını ofis açtığı için de örtülü eleştiren Öztürk, "Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" adlı oluşumun partiye acımasızca saldırmakta olduğunu da ifade etti.

İMAMOĞLU'NA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Öztürk'e cevap ise Kadıköy Belediyesi eski meclis üyelerinden olan CHP'li Hüseyin Sağ'dan geldi.

İmamoğlu'nu yerden yere vuran Sağ, "Kemal Bey niye böyle bir şey yapsın? Çok sevdiğiniz İmamoğlu, seçimden 1 gün sonra, önceden hazırlandığı belli olan videoda ne dedi? 'Bu genel başkanla seçime gidersek kaybederiz' dedi.

Değişimi nasıl yaptığını herkes biliyor. 'Duygusal' ilişkileri artık basına yansıdı" diyerek tepkisini dile getirdi.

CHP'DE PANKART SAVAŞLARI

Sosyal medyadaki söz düellosundan saatler sonra bu kez İstanbul'da bir başka kriz yaşandı. Gece saatlerinde megakentin dört bir yanına asılan pankartlar partiyi karıştırdı.

Üzerinde Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı bulunan ve "Kılıçdaroğlu Gönüllüleri" imzasıyla asılan pankartlarda, "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok" ifadesi kullanıldı. İmamoğlu'na meydan okuyan bu hamle, sosyal medyada da gündem oldu.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • aga 4 hafta önce Şikayet Et
    KK müthiş bir cin fikirle koyduğu isim muhteşem. Zeka seviyesi gayet yüksek. " Kılıçtaroğlu gönüllüleri" dosta güven düşmana korku salıyor. Ekrem seçilemezse ki seçilemeyecek. KK koltuğu geri alacak ve herkesin saygısını kazanacak. KK yı küçümsemişiz..
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan lgpt lileri destekliyor . çünkü chpile beraberdir
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    anlaşılan bay Ekrem senide Muharrem İnce in akıbeti bekliyor bundan kurtuluş yok
    Cevapla
  • GENÇTÜRK 4 hafta önce Şikayet Et
    Adam müteahhit kafalı olduğu için her şeyin bir bedeli var zihniyeti ile hareket ediyor. Türkçesi paran var ise her şeyi herkesi satın alabilirsin diyor. CHP nin 30 yıllık gazetecisi ilk defa Atatürk'ün koltuğu satıldı diyor.
    Cevapla
  • esas 4 hafta önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu kazanırsa CHP'den hepsi süprülecek. Parti CHP değil İmamoğlu Partisi olacak. Hoş zaten operasyonlarla eski CHP'lilerin hepsi ya atıldı ya istifa etti ya öldü. Şimdi CHP'de son temizlikte yapıldı mı artık böyle bir parti mafya rüşvet ticaret terörist aracı olarak kartel haline gelicek. Şu anda tüten duman bunu gösteriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!