Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek

Millî Görüş Platformu Sözcüsü ve Saadet Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın hastanede olmasına rağmen bu pazar sandığa gideceğini ve Sultan Fatih’in emaneti 'İslambol' için Murat Kurum'a oy verilmesi gerektiğini ifade etti.

GİRİŞ 29.03.2024 13:55 GÜNCELLEME 29.03.2024 14:34
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Milli Görüş Platformu Sözcüsü Necmettin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu pazar günü İnşaAllah milletçe sandığa gideceğiz ve çok büyük milli bir görevi ifa edeceğiz. Acizane hastanedeyim, böbreklerime (dren- torba) takılı taburcu olamazsam ambulansla gidip oyumu sayın Altınok'a atacağım inşaallah. Neden? Öncelikle Merhum Erbakan Hocamız bize şunu öğretti; 'İslam'da cihat ibadetlerin zirvesidir, bugün ise en büyük cihat siyasettir ve bütün gücümüzle, canla - başla hakkın hakim olması için çalışmaktır ve her bir oy atom bombası gücündedir' derdi. İşte atacağımız oy bu kadar kıymetlidir, atom bombası gücündedir. Bunu bizden iyi anlayan Carter, Clinton Sudan’ın bölünme referandumunda aylarca çalışmışlardır. Biden bugün açıkça ben siyonistim demektedir" ifadelerini kullandı.

Milli Görüş’ün ağabeylerinden Yeniden Refah Partisi’ne kritik çağrı!Milli Görüş’ün ağabeylerinden Yeniden Refah Partisi’ne kritik çağrı!

İsmail Kahraman'dan Yeniden Refah'a çağrı! Haçlı seferlerini hatırlattıİsmail Kahraman'dan Yeniden Refah'a çağrı! Haçlı seferlerini hatırlattı

Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!

Aydın, "Belki elimizde atom bombası yok ama pazar günü İstanbul’u Kurum’un Ankara’yı Altınok'un kazanması, Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkması, bütün ümmeti sevindirecek, ellerinde binlerce atom bombası olan emperyalizmin bombalarını etkisiz hale getirecektir. Ve bu sonuç dört yılda Kaan’ı uçuracak, Altay tankını yürütecek, balistik füze ve koruma kalkanlarımız birinci sınıf olacak ve ikinci uçak gemimiz bitecek inşaallah." dedi.

"Aksi takdirde yani özellikle İstanbul’un kaybedilmesi halinde kaos başlatmak için her gün tamtamlar çalınacak yamyam dansları yapılacak, tütsüler yakılacaktır." diyen Aydın, "Mevcut Başkan kazanırsa, İstanbul yabancı elçilerle rakı balık masalarının mezesi olacak, Sultan Fatih’in emaneti olan (İslambol) İstanbul'a böyle Başkan olmamalı, zerre miktar milli manevi hassasiyeti olan hiç kimse buna razı olamaz, sandığa gitmeli, oyunu Cumhur İttifakı adayına kullanmalı elindeki atom bombasını emperyalizmin kafasına atmalıdır." açıklamasında bulundu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Bahoc 4 hafta önce Şikayet Et
    Vijdan sahibi böyle olur
    Cevapla
  • mta 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunlar kazandığı gün Fatih muhammed sultanın mezarına giderek bak yine istanbulu feth ettik diyecek kadar hainler!!!
    Cevapla
  • Tescil 4 hafta önce Şikayet Et
    YRP yönetimi durumu ortada da esas oy atanlar için tam anlamıyla muminmi yoksa munafikmi oldugunu tescillene secimiolacak
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Necmeddin Bey Dünya ve Türkiye siyasetini anlayan bir kanaat önderi siyasetçidir. Rabbim sağlık sıhhat ve ömür versin.
    Cevapla
  • Kerim 4 hafta önce Şikayet Et
    RABBİMİZE SONSUZA KADAR HAMD OLSUN VE ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR. Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı