DEM Partili Beştaş paylaştı: İmamoğlu'na oy vermeyin

DEM Parti'nin İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş, partililerine CHP'nin adayı İmamoğlu'na oy verilmemesi yönündeki çağrıyı paylaştı. CHP'ye tepki gösteren Beştaş ayrıca, "Oyumuz kimseye değil" dedi.

DEM Partili Beştaş paylaştı: İmamoğlu'na oy vermeyin
DEM Partili Beştaş paylaştı: İmamoğlu'na oy vermeyin
GİRİŞ 30.03.2024 14:01 GÜNCELLEME 30.03.2024 14:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

DEM Parti İstanbul Adayı Meral Danış Beştaş, sosyal medyada "DEM Partililer kendi adaylarından başkasına oy vermemeli" paylaşımını yeniden paylaştı.

"CHP, DEM'İN BIÇAK SIRTI OLDUĞU HİÇBİR YERDE ADAYINI GERİ ÇEKMEDİ"

Beştaş'ın yeniden gönderdiği paylaşımda şu ifadeler yer alıyor:

"CHP, DEM Parti'nin bıçak sırtı olduğu hiçbir yerde adayını geri çekmedi. Kürt seçmenler İstanbul’da oy verirken bunu düşüneceklerdir.

Ki ben Ekrem İmamoğlu’nun seçimi her halükarda kazanacağına inanıyorum. Onun için DEM Partililer kendi adaylarından başkasına oy vermemeli."

"HEM OYUMUZU İSTEYECEKSİNİZ HEM BİZİ KONUŞTURMAYACAKSINIZ"

Şile'de esnaf ziyaretinde bulunan Beştaş, CHP'ye eleştirisini sürdürdü. Beştaş şunları söyledi:

"Hem bizim oyumuzu isteyeceksiniz hem bizi konuşturmak istemeyeceksiniz. Yok öyle bir dünya. Oyumuz hiç kimseye değil. Çok açık bir şekilde söylüyorum: Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi İstanbul'da da DEM Parti'de buluşuyoruz. Oyumuz kendimize. Oyumuz Dem Parti'ye. Oyumuz ağaca."

LEYLA ZANA'DAN CHP'YE: ASIL SİZLERİN KÜRTLERE BORCU VAR

HDP'nin eski milletvekili Leyla Zana da Şırnak'ta seçmenlere seslendi. Zana, "İstanbul, Mersin bilmem nerede bize versinler diyorlar. Neden size verelim? Kime ne borcumuz var? Asıl sizlerin Kürtlere borcu var" dedi.

Leyla Zana CHP'yi topa tuttu! DEM Partili seçmene 'oy vermeyin' mesajıLeyla Zana CHP'yi topa tuttu! DEM Partili seçmene 'oy vermeyin' mesajı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Geçen seçimde neden ozaman oy berdiniz hemde zamanında kürtlere en nüyük katliamı yapan chp'ye seçmenin gözünde gerçekliliğiniz kalmadı malesef
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    dem liler zaten biliyor olayı. bu laflar kandırmak için. milliyetciler chp den kopmasın diye güvenceli laf yapıyor. gercek ise imamoğluna güçlendirmek ve demliler zaten örgüt içi biliyor kime oy vereceklerini. yine de kaybedecekler
    Cevapla
  • Carsamba55 1 ay önce Şikayet Et
    Hepsi eko ya calisti..Kazansin eko..Dogu da pkk ya gizli calisan tum belediyelere kayyum ataninca sizlanmayin..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kimse bunlara inanmaz
    Cevapla
  • Alper 1 ay önce Şikayet Et
    Biz de yedik. Eğer böyle düşünüyorsanız neden sadece İstanbul da en kritik 22 ilçede aday çıkarmadınız ? Türkiye genelinde de durum aynı. El altından chp ye çalışıyorlar sakın inanmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı