CHP’nin kurultay gecesi için skandal iddia! 'Kiptaş'tan delegelere 70 daire verildi'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP’deki para sayma tartışmaları ile kurultay gecesi yaşananlara ilişkin konuşan gazeteci Nuray Başaran, dikkat çeken bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 30.03.2024 16:51 GÜNCELLEME 30.03.2024 16:52
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Ankara’da para dağıtılarak bizim içimiz boşaltılıyor, İstanbul’da da çok büyük ihaleler verilerek bizim partimizin içi boşaltılıyor." dediğini aktaran Nuray Başaran, CHP'deki para sayma tartışmaları ve kurultay gecesi ile ilgili ise "Hasan Şenyurt çıktı konuştu, 70 tane delegeye Kiptaş'tan ev alındığından bahsetti. Kemal Bey’in odasında da bunlar o gece konuşuluyordu." ifadelerini kullandı.

İşte Nuray Başaran'ın açıklamalarından satır başları:

AKŞENER 'PARTİNİN İÇİNDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN' DEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kaynakları ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun tasfiye edildiğini gördük. Dün itibariyle Meral Hanım devreye girdi. Dün itibariyle biliyorsunuz Meral Hanım çok önemli açıklamalar yaptı ve dedi ki 'partinin içinden ellerinizi çekin'. Hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na söyledi hem de Mansur Yavaş’a. Meral Hanım’ı aradım, biraz bilgi istedim.

"GÜRBÜZ ŞALLI 200 BİN TL'YE ANLAŞTI"

Mamak İlçe Başkanı Gürbüz Şallı, İYİ Parti'den altıncı sırada meclis üyesi. Aynı zamanda 130.000 TL para veriyorlar, 200.000 liraya anlaşıyorlar, 70.000 TL'sini sonra vereceğiz diyorlar ve çocuğunu işe alıyorlar. Böylelikle ikna ediyorlar. Buna da parayı veren şu anda Keçiören CHP Başkan adayı Mesut Özarslan. Özarslan aynı zamanda İYİ Parti Kurucu İl Başkanı.

"ANKARA'DA PARA DAĞITILARAK PARTİMİZİN İÇİ BOŞALTILIYOR"

Meral Hanım diyor ki yani Ankara’da para dağıtılarak bizim içimiz boşaltılıyor, İstanbul’da da çok büyük ihaleler verilerek bizim partimizin içimiz boşaltılıyor. Bu tespitler Meral Hanım’a ulaşıyor. Diyor ki; İbrahim Özkan ile ciddi ticari ilişki yapmaya başlıyorlar, büyükşehir belediyesinden ilan ihaleler veriyor. Ali Kıdık'a inanılmaz İstanbul’da büfeler dağıtılıyor. Biz şimdi bunları öğreniyoruz.

 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 57
  • Alii 4 hafta önce Şikayet Et
    Kiminiz istanbulbelediyesinden 70 daire veriyor kiminiz para ikinizde aynisiniz
    Cevapla
  • verme 4 hafta önce Şikayet Et
    vurgunun cezasi bir iki yil sonra gel keyfim gel zaten onu yatan yok yeni kanun gerek direk butun mallarina yuz yil el konacak
    Cevapla
  • Adla 4 hafta önce Şikayet Et
    Ne ğüzel CHP hep böyleydi Önçeleri yansimiyordu ṣimdi yansiyor. Baykal azmi uraṣdi Mustafa gülde önçe böyleydi azmi Siṣli Belediyeyi yediler
    Cevapla
  • hasann 4 hafta önce Şikayet Et
    Ne kurtarsalar kâr , bugün istanbul ellerinden gidebilir...
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu dağıtılan rüşvetin kaynağı neresi ve bu rüşveti verenlere ne vaad edildide bu paraları verdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması... Hiçbir sendika başvurmamış!
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı