İsmailağa'dan oy isteyen CHP'linin düşündürdükleri ve 3 soru

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, CHP'li Kazım Kurt'un İsmailağa Cemaati'ne ziyaretini yazdı. Ziyareti olağan bulduğunu da belirten Hakan, üç önemli soruyu gündeme taşıdı.

İsmailağa'dan oy isteyen CHP'linin düşündürdükleri ve 3 soru
İsmailağa'dan oy isteyen CHP'linin düşündürdükleri ve 3 soru
GİRİŞ 30.03.2024 18:06 GÜNCELLEME 30.03.2024 18:07
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

CHP'li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Emek Mahallesinde İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hicret Vakfı'nı ziyaret etti. Kurt, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve kendisi için oy istedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Kurt'un ziyaretini köşesine taşıdı. Bir belediye başkan adayının her kesimden oy istemesi gerektiğini belirten Hakan, "Tabii ki tarikata da gideceksin meyhaneye de. Tabii ki cemaatlere de uğrayacaksın barlara da" yorumunda bulundu ve vatandaşın olduğu yerde olma çabalalarını yadırgamadığını ifade etti. 

"SEKÜLER MUHALİFLER DE OLAĞAN BULDU MU?"

Kurt'un İsmailağa Cemaati'ni de olağan bulduğunu belirten Hakan, yazısına şöyle devam etti: 

- Acaba tarikat denildiğinde öfkeden kıpkırmızı kesilen seküler muhalifler de olağan buldular mı bu ziyareti?

- Acaba kendilerini Cumhuriyet’in ve Atatürk’ün yegâne temsilcisi olarak görenler de olağan buldular mı bu ziyareti?

- Acaba bir AK Parti adayı, bir tarikatın kapısından geçtiğinde ortalığı ayağa kaldıranlar da olağan buldular mı bu ziyareti?

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 102
  • Ünal Çar 4 hafta önce Şikayet Et
    Vay canına enteresan.., ama misafirdir, ağırlanmalı, her kesim gelir ziyaret eder, eski Türkiye, yi bırakalım, ülke için bütünlük gerek, seversin, sevmezsin ama bu ülkenin evladı olunca sevgide, saygıda kusur etmemek gerek, zaman birlik zamanı..,
    Cevapla
  • Son mohikan 4 hafta önce Şikayet Et
    Münafık lik başka bir şey değil
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Yalanı bile güzel
    Cevapla
  • Aksevda 4 hafta önce Şikayet Et
    Yüžsüz insanlar. Sokaktaki kadının başörtüsüne tahamül edemeyen onların desteğini isteme tenezülünde bulunabiliyorlar. Müslüman aynı hataya 2 defa düşmez. Düşmemeli
    Cevapla
  • Deniz 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu zihniyet değilmiydi Fatih semtinden sarıklı vatandaşları toplatan ne yüzsüzlükle gidip oy istemeye gidiyorlar insan olanda birazcık utanma arlanma duygusu yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Birinci Dünya Savaşı'nda kaç kişi hayatını kaybetti? İşte yayınlanan rakamlar...