CHP'li vekil seçim yasağını çiğnedi! Vatandaşlar sokağa döküldü! Yoğun tepki çekti

Yerel seçimlerde oy verme işlemine saatler kala CHP'nin Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu seçim yasaklarını çiğnedi. Gündoğdu seçim yasaklarına rağmen partililerle mahalleleri gezerek oy istedi.

GİRİŞ 31.03.2024 01:36 GÜNCELLEME 31.03.2024 01:39
Bu Habere 237 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala CHP bir skandala daha imza attı. CHP'nin Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, seçim yasaklarını ihlal etti.

SEÇİM YASAKLARINA RAĞMEN MAHALLELERİ GEZEREK OY İSTEDİ

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu seçim yasaklarının başlamasına rağmen parti üyeleriyle birlikte mahalleleri gezmeye devam etti.

VATANDAŞLAR POLİSE İHBAR ETTİ

Vatandaşların olayı polise ihbar etmesi üzerine milletvekili sokaktan ayrılmayı reddederek seçmenlere oy karşılığında vaatlerde bulunmaya devam etti. 

'5 YILDIR NEREDEYDİNİZ?'

Yasakları çiğneyen Gündoğdu ve ekibi, vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, "5 yıldır neredeydiniz seçim gecesi mi bizi hatırladınız" diyerek Gündoğdu'ya yoğun tepki gösterdi.

Emniyet güçlerinin uyarılarını hiçe sayan Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun olaylar devam ederken kahvehanede oturup rahat tavırlar sergilemesi dikkatleri çekti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 237
  • HÖD HÖD 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunun dokunulmazlığını kaldırıp yargı yolunu açıp vekilliğini düşüreceksiniz. TBMM UYUMA uyursan görmezden gelirsen teamül haline gelir. Bu vatandaşa en büyük saygısızlık sınavdaki öğrencinin hocasına dayılanmasına benzer. Buna şamarı vuracaksın.
    Cevapla
  • B.2 4 hafta önce Şikayet Et
    Cezası verilsin
    Cevapla
  • Engin 4 hafta önce Şikayet Et
    Polis birşey yapmıyorsa bu yasaklar niye var
    Cevapla
  • ahmet 4 hafta önce Şikayet Et
    bu da siyasi ahlaksızlık.
    Cevapla
  • oğuz 4 hafta önce Şikayet Et
    Kılıksızz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı