Hamza Dağ oyunu kullandı

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ailesi ile birlikte Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi Şehit Nazımbey İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Hamza Dağ oyunu kullandı
Hamza Dağ oyunu kullandı
GİRİŞ 31.03.2024 12:47 GÜNCELLEME 31.03.2024 12:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi Şehit Nazımbey İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Dağ, “Çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik. İzmir’de heyecanlı, keyifli saygıyı aşağıya indirmeyen saygılı, birbirine karşı yıkıcı olmayan yapıcı bir şekilde bir kampanya dönemi geçirdik. Ben ilk günden söz vermiştim. Sadece projelerimizi konuşacağız demiştik. 70 günü bu şekilde geçirdik. Bugünde demokrasi sınavının en güzelini yaşıyoruz. İnşallah huzurlu bir seçim günü geçiririz. Bu akşam çıkacak olan sonuçta ben inanıyorum ki 4 buçuk milyon İzmirli hemşerimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek, herkesin kazandığı bir dönem olacak. Yarından itibaren de 30 ilçemiz, büyükşehrimiz ve muhataralımızla birlikte çok güzel bir hizmet dönemi başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden"

Hamza Dağ seçim sonuçlarını “5 gibi il başkanlığına geçeceğim seçimi oradan takip edeceğim” dedi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Rebelboy1903 1 ay önce Şikayet Et
    İzmir izmir dir izmir de değişen hiçbir şey olmaz.
    Cevapla
  • nevizade 1 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun inşallah.
    Cevapla
  • salih kırbaş 1 ay önce Şikayet Et
    hemşehrim inşallah kazanırsın. izmir'in makus talihini kırarsın. hizmet yok propaganda çok chp tek yaptığı bu. bir de çok güzel heykeller dikerler. başka işten anlamazlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek