Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Türkiye sandık başına akın ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oyunu İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

GİRİŞ 31.03.2024 13:22 GÜNCELLEME 31.03.2024 14:11
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak, saat 13.15'te Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.

Başkan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile "3308" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, gerekli kontrollerin yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLAMASINA VESİLE OLACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arka arkaya yapılan bu 2 seçim milletimizi ve bizi yordu. Yoğun bir kampanya süreci geçirdik. Hayırlı bir sonuç çıkmasını diliyorum. Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bu 2 seçimle birlikte yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Milletimizin gösterdiği bu sadakat için teşekkürlerimizi iletiyorum." açıklamasında bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli oyunu kullandıMHP Lideri Devlet Bahçeli oyunu kullandı

Murat Kurum oyunu kullandı! İlk açıklamayı yaptıMurat Kurum oyunu kullandı! İlk açıklamayı yaptı

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    evet yeni bir dönem başlıyor. Hizmet etmeyene değer verilen bir dönem. her şey olması gerektiği gibi oluyor. ahir zaman.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    karada erken seçim gözüküyor
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    vatanavedemilletimize hayırlıvedeuğurluolsunreisim
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Büyük Şehirlerde pusula sayısı 4 olması gerekmiyor muydu
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Seni Yaradan Allah'a kurban olurum reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!