Kurum, oy kullandığı sandıktan birinci çıktı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, oy kullandığı sandıkta ilk sırada çıktı.

GİRİŞ 31.03.2024 22:14 GÜNCELLEME 31.03.2024 22:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un oy kullandığı Kağıthane İmece İlkokulu'ndaki 1166 numaralı sandığın sonuçları belli oldu.

Sandıkta kayıtlı 341 seçmenden 276'sı oy kullandı, 14 oy ise geçersiz sayıldı.

İBB Başkanlığı için en yüksek oyu 142 ile AK Parti'nin adayı Murat Kurum alırken, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na 98, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Altınöz'e 6, Zafer Partisi'nin adayı Azmi Karamahmutoğlu'na 5, DEM Parti'nin adayı Meral Danış Beştaş'a 4, İYİ Parti'nin adayı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu'ya 2, Memleket Partisinin adayı Emre Berk Hacıgüzeller, Anavatan Partisi adayı Umut Çınar, Hak ve Özgürlükler Partisi adayı Mustafa Aytaş, Adalet Birlik Partisi adayı Muharrem Mutlu, Saadet Partisi adayı Birol Aydın'a 1'er oy çıktı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
  • Hans 1 ay önce Şikayet Et
    Bir tek sana acırım gerisine her şey mübah..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak