İşte AK Parti'nin İzmir'de seçimi kazandığı tek ilçe!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre İzmir'in Menemen ilçesinde AK Parti adayı Aydın Pehlivan seçimi kazandı.

GİRİŞ 31.03.2024 22:57 GÜNCELLEME 31.03.2024 23:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde sonuçlar gelmeye devam ediyor. İzmir'in Menemen ilçesinde AK Parti adayı Aydın Pehlivan seçimi kazandı.



Yüzde 48 oya ulaşan Aydın Pehlivan, İzmir'de seçimi kazanmayı başaran tek AK Parti ilçesi oldu. CHP adayı Deniz Karakurt ise oyların yüzde 38'ini alarak ikinci oldu.

İşte Menemen'de seçim sonuçları:




ALİAĞA'DA MHP'Lİ SERKAN ACAR KAZANDI

Cumhur İttifakı'nın İzmir'in Aliağa ilçesinde aday gösterdiği MHP'li Serkan Acar da kesin olmayan sonuçlara göre rakibinin 2,5 puan önünde seçimi kazandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • barbaroslar geliyor 4 hafta önce Şikayet Et
    bravo menemen menemeni dısarıdan biri olarak çokçalışan ortamı çok güzel yapan bir başkanı var helal olsun ,kaybetseydi üzülürdüm,neyseki menemen halkı baskanın hakkını vermis
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    YAPILMASI GEREKEN Menemen Belediye Başkanına yoğun DESTEK olup, Menemeni PARLATIP, Başkanı bir sonraki Seçimlerde İzmir BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE Başkan Adayı YAPILMALI... İstanbul ve Ankara da böyle yapılmalı.. Yukarıdan gönderilen Aday DEĞİL İçeriden PARLATILIP Çıkarılan Adaylara BAŞARILI OLUR.
    Cevapla
  • 035 4 hafta önce Şikayet Et
    Bergama ya metroyu getiremediler ak parti olarak.
    Cevapla
  • hayirlar 4 hafta önce Şikayet Et
    menemenli güzel insanları selamlıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı