Kütahya'da CHP'li Eyüp Kahveci belediye başkanı oldu

2024 Yerel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP’li Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı oldu.

GİRİŞ 01.04.2024 09:00 GÜNCELLEME 01.04.2024 09:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en çekişmeli seçimlerinden birine sahne olan Kütahya'da, CHP'li belediye başkan adayı Eyüp Kahveci, en yakın rakibi MHP'li belediye başkan adayı Alim Işık'ı 726 oy farkıyla geçerek Kütahya'nın yeni belediye başkanı oldu.

Sonuçların açıklanması ile birlikte Eyüp Kahveci'yi destekleyen Kütahyalı vatandaşlar sokaklara döküldü.

Coşkulu kutlamaların ardından Zafer Meydanı'nda konuşan Başkan Eyüp Kahveci, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Kutlamalar havai fişek gösterileri ile devam etti.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Metehan 3 hafta önce Şikayet Et
    Eski Eskişehir B.B. başkanı Yılmaz Büyükerşen önderliğinde CHP'li belediyeler koordinasyon halinde gelişeçek ve birlikte çalışacak(ekonomik işbirliği, ortak protokoller) emekli Sayıştay Başkanlığı denetçilerinin denetiminde denetlenilecek. Artık ideolojik seçmenliği bırakıp Kütahya'nın gelişimine destek verin, bu zamana kadar Kütahya'ya kaldırım yapıp kırmaktan başka ne yaptılar...
    Cevapla
  • Hatıp 4 hafta önce Şikayet Et
    Millete tepeden bakan, burnundan kıl aldırmayan, girdiği her mecliste oranın amiri gibi davranan tipler ve bu tiplerde gelecek gören, önce kendileri beğenmeyip aday göstermedikleri kişiyi bir dönem sonra kurtarıcı olcak acziyetine dümüş zihniyet siyasetten silinmeli zaten. Millete verecek birşeyin yoksa milletten ne alacağını düşünebilirsin ki?
    Cevapla
  • vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    yazıklar olsun kütahya.
    Cevapla
  • İbo 3 hafta önce Şikayet Et
    Sizlere yaziklarolsun
    Cevapla
  • BANKER BİLO 4 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun. CHP 'yi denemeden bilemezdik. Halk değişim istiyor
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 hafta önce Şikayet Et
    kazanan %29 oy oranı chpkk sağ partiler birbirini yedi %70 oy olan yerde aradan bu çıktı birlikte rahmet var dedik ayrılırsan böyle yerler işte..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu