Meral Akşener istifa edecek mi? Gözler Genel Merkez'deki açıklamaya çevrildi!

31 Mart yerel seçimlerine, kendi adayları ile seçime giren Meral Akşener yönetimindeki İYİ Parti, büyük bir hezimete uğradı. Partiden Akşener'e yönelik istifa çağrıları gelirken, iki yönetici de istifa etti. Akşener bugün açıklama yapacak.

GİRİŞ 01.04.2024 12:47 GÜNCELLEME 01.04.2024 12:57
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçmenler, yurt genelinde sandık başına gitti. İl bazında sadece Nevşehir’i kazanan Meral Akşener yönetimindeki İYİ Parti, ülke genelinde ise yüzde 3 buçuk oy alabildi. Sonuçların netleşmesinin ardından partiden peş peşe istifa haberleri geldi. Yönetime de istifa çağrıları yapıldı.

İYİ parti Geneşl Başkanı Meral Akşener, sonuçların ardından herhangi bir açıklama yapmadan Genel merkezden ayrıldı. İYİ partiden yapılan açıklamada, kapsamlı değerlendirmenin bugün yapılacağı bildirildi.

AKŞENER'E İSTİFA ÇAĞRISI

Sonuçlar tartışmaları ve istifaları da beraberinde getirdi. İYİ partinin Ekonomi Politikları Başkanı Bilge Yılmaz, Akşener’i istifaya çağırarak, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ!

Yılmaz, "Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok." dedi. İYİ Parti Genel İdare kurulu üyesi İrem Yaman da sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Partili Bilge Yılmaz, Meral Akşener'i istifaya davet ettiİYİ Partili Bilge Yılmaz, Meral Akşener'i istifaya davet etti

AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim değerlendirmesi yapmak üzere bugün 14.30'da Genel Merkez'de gazetecilerin karşısına çıkacak.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 45
  • İstifa 1 ay önce Şikayet Et
    İstifa etmez ..kibir kanında vaar
    Cevapla
  • Mahmut 1 ay önce Şikayet Et
    Kendi kullandığı sandıktan 3 oy alan bugra kavurucuya bıraksın koltuğunu.
    Cevapla
  • OSMANOGLU 1 ay önce Şikayet Et
    niye istifa etsin,tam yol ileri
    Cevapla
  • pusula 1 ay önce Şikayet Et
    turuva atıydı zaten görevini yaptı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Beter olun inşallah. Masayı yıkıp kaçmasaydın şimdi bunları yaşamazdın. Gerçi senin huyun bu. Gittiğin heryerde mutlaka bir olayın olur dağıtır kaçarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada