AK Parti'de yerel seçim sonrası kritik hamle! MYK toplanıyor

31 Mart yerel seçimlerin ardından AK Parti'de ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı yarın yapılacak.

GİRİŞ 01.04.2024 14:18 GÜNCELLEME 01.04.2024 14:54
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından AK Parti'de seçim sonrası ilk MYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak.

Toplantıda seçim sonuçları değerlendirilecek.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 93
  • Türkiye Yüzyılı* 1 ay önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı iki lider bahçeli ve erdoğan uyum içinde iyi anlaşıyorlar lakin son seçimlerde bakıldıgında ülkücü camiasının kafası karışık eski ortakları chp ile yeni ortakları akp arasında oy verme fikieleri gidip geliyor.
    Cevapla
  • mab 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen Suat kardeşim katılıyorum doğu ve güneydoğu ya yapılan hizmet iç anadolu da vebatida yok benim köyüm ankara ya100 km daha asvalt yok.
    Cevapla
  • Mesut kalkan 1 ay önce Şikayet Et
    Herkesin altında tirilyoluk makam araçları israf almış başını gidiyor marketler piyasalar devleti takmıyor istedikleri gibi fahiş fiyata mal satıyorlar bunun önüne geçilmeli terör örgütü ile bağı olanın mal varlıklarına el konulsun memur ise memurluktan atılsın artık devlet devlet olduğunu göstermesi lazım acilen
    Cevapla
  • Kadir 1 ay önce Şikayet Et
    Emeklilerin isyanıdır bu umarım devlet anlamıştır birde bütün bakanların İstanbul ve Ankara çıkarmasına bence yanlıştı herkes burada tepki verdi
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Heykel dikmek varken hizmet vermek bu milletin nesine be reis. Yap tatilini keyfine bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor