AK Parti'nin itirazının kabul edildiği ilçede seçimler tekrarlanacak!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde AK Parti'nin yaptığı itirazı değerlendiren seçim kurulu seçimlerin 2 Haziran'da tekrarlanmasına karar verdi.

GİRİŞ 01.04.2024 18:01 GÜNCELLEME 01.04.2024 18:26
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ardahan'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Yapılan sayımda resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 42.32'sini alan CHP'li Faruk Demir yeniden belediye başkanlığına seçildi.

CHP'li Demir'in 5 bin 40 oy aldığı Ardahan'da AK Parti adayı Yunus Baydar 4 bin 882 seçmenin oyunu aldı. 158 oy farkla kaybeden AK Parti yönetimi sonuca itiraz ederek, Çıldır ilçesindeki 14 sandıkta oyların yeniden sayılmasını talep etti.

AK Parti'nin yaptığı itirazı değerlendiren seçim kurulu seçimlerin 2 Haziran'da tekrarlanmasına karar verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Adalet 4 hafta önce Şikayet Et
    Kesinlikle getirilmemeli hatta Bayram paraları sakat bakım paraları yaşlı bakım paraları hepsi tekrardan iptal edilmeli seyyanen verilen zamlar geri alınmalı bizim insanımız nankör verdikçe ister bir istediğini vermezsen al sana ceza
    Cevapla
  • Tarık 4 hafta önce Şikayet Et
    99 sonrasi ssk lilara kademeli emeklilik getirilmeli
    Cevapla
  • M. Erdem 4 hafta önce Şikayet Et
    Yeter yahu! Bütün memleketi emeklilerle mi dolduracağız? Bütçemiz bu kadar emekliyi kaldırmaz! Biraz da devleti düşünemez misiniz?
    Cevapla
  • başkentli 4 hafta önce Şikayet Et
    ulan bi bitmediniz. hala aç yamyam gibisiniz. alırsın bu saatten sonra bekle.
    Cevapla
  • Vatandas 4 hafta önce Şikayet Et
    Cumhurbaskani sunu anlayamadi hala.memuruna zam yagdirdi.isci ve emekliyi dusunmedi.memur zaten akp oy vermiyor akp bu kafayla cok secim kaybeder.
    Cevapla
  • Oralı 4 hafta önce Şikayet Et
    Hadi canım
    Cevapla
  • Kemalx 4 hafta önce Şikayet Et
    Altına imzamı atıyorum, kesinlikle doğru. Memurların çoğunluğu oy vermiyor, verdiği zamların üç katını da verse yine oy vermeyecekler, onlardan 100 oy gelecekse, onlara yapılan fahiş zamlar sebebiyle, 1000 oy kaybediliyor..... Şöyle ki, memurlara verilmiş olan seyyanen (8077tl) zam, emeklinin asıl maaşından çoktu.... Hani adalet? sorusu nefse otomatik geliyor.....
    Cevapla
  • aykut 4 hafta önce Şikayet Et
    nerden biliyorsun memurun oy vermediğini birde bi halt biliyormuş gibi yazmış memur oy atarken gidip başında mı bekliyorsun ahmak!!
    Cevapla
  • ibo 4 hafta önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum kardeşim Ben de memurum bizler para için davamızı satmayız fakat Çalıştığım kurumdan biliyorum 100 öğretmen varsa 80' i oy vermiyor emeklileri gözetmesi gerekiyordu tek sorun o değil yeni nesil eğitim sisteminden dolayı sol seçmen yetişiyor. Bizim sağ seçmen cebine Sol seçmen davasından vazgeçmiyor.
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Aptal
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    iyide normalde MHP nin aday çıkarması gereken yerde neden akp çıkarmış , Kütahya gibi burayida elinize yüzünüze bulastiracaksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ambalaj üzerine tavsiye fiyat uygulaması kapıda!
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...