AK Parti'den açıklama! Seçimi kazanan Selahattin Çolak disiplin kuruluna sevk edildi

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, seçimde Hassa Belediye Başkanlığı’nı kazanan Selahattin Çolak’ın bir toplantıda kullandığı ifadeler nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

AK Parti'den açıklama! Seçimi kazanan Selahattin Çolak disiplin kuruluna sevk edildi
AK Parti'den açıklama! Seçimi kazanan Selahattin Çolak disiplin kuruluna sevk edildi
GİRİŞ 03.04.2024 00:12 GÜNCELLEME 03.04.2024 00:13
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Hassa Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti’li Selahattin Çolak'ın seçim sonrası bir toplantı sırasında Samandağlılar ile ilgili söylediği sözler hakkında AK Parti İl Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.



Toplumun bütününü kucaklayan bir parti olarak kentin kardeşlik iklimini koruyacaklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, “Hassa Belediye başkan adayı Selahattin Çolak, Hassa ilçesinde bir konuşma esnasında sarf ettiği ifadeler nedeniyle partimiz tarafından disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti olarak toplumumuzun her kesimini kucaklayan siyaset anlayışımızdan ve dilimizden asla taviz vermeyeceğimizi ifade eder, Hatay’ımızın kadim hoşgörü ve kardeşlik iklimini hassasiyetle koruyacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririz” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Abdullah sivaslı 3 hafta önce Şikayet Et
    Söylenilen cümlenin içinde zerre miktar hakaret aşağılama diye bir şey yok..
    Cevapla
  • Asaf Yiğit 3 hafta önce Şikayet Et
    Benim üzüntüm belediye başkanının söylemesi değil Hataylı kardeşlerimin büyüklerimin o sözleri alkışlaması ,biraz daha duyarlı olalım kurtuluş savaşında Âlilerde Osmanlarda bu vatan için şehit oldu ve herzaman bu vatan ve bayrak için ölmeye hazırız
    Cevapla
  • Şevket bayır 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunların yüzünden bu parti eriyor
    Cevapla
  • Armageddon 4 hafta önce Şikayet Et
    Burada ayrıştırma ve bölücülük var bu şahıs nasıl belediyecilik yapacak belediyecilik millete hizmet sektörü bu şahısın başkanlığı derhal düşürülmelidir bundan millete hizmet gelmez ancak kendine rant gelir.
    Cevapla
  • vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    cahilliğin daniskası sen belediye başkanı ol insanları bölücü kelimeler sarfet ya çocuk yapmaz valla hemde bizim partide çıldıracağım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak