İYİ Parti'de ilk aday belli oldu! İhracı istenmişti, adaylığını açıkladı...

31 Mart yerel seçimlerindeki hezimetin ardından olağanüstü kurultaya gitme kararı alan İYİ Parti'de ilk adaylığını duyuran isim Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz oldu.

İYİ Parti'de ilk aday belli oldu! İhracı istenmişti, adaylığını açıkladı...
İYİ Parti'de ilk aday belli oldu! İhracı istenmişti, adaylığını açıkladı...
GİRİŞ 05.04.2024 00:03 GÜNCELLEME 05.04.2024 00:03
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdari Genel Seçimleri'nin ardından istediği sonucu elde edemeyen İyi Parti'de, Genel Başkan Meral Akşener'e yönelik istifa çağrıları gelmişti. İstifa sesleri yükselirken  Akşener olağanüstü kurultay kararı almıştı. 

Başarısız sonuçlarla ilgili tartışmalar sürerken İYİ Parti'de ilk aday belli oldu. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz, sosyal medyadan genel başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Kodaz'ın açıklaması şöyle:

"İYİ Partimizin olağanüstü kurultay kararı aldığını Sn. Akşener ilan etmiştir. Yapılacağı açıklanan olağanüstü kurultayımızda İYİ Parti genel başkanlığına aday olduğumu kamuoyu ile saygıyla paylaşırım."

AKŞENER İHRACINI İSTEMİŞTİ

Öte yandan Günay Kodaz geçen sene, Ethem Baykal, Sevinç Gümüş, Tamer Kayaalp, Musa Ertugan,  ve İsmet Koçak'la birlikte kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Akşener'in imzasıyla ihracı istenen siyasetçiler parti içindeki muhalifler ve Akşener’e muhalif isimler olarak biliniyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Hacı Yatmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    İyi Parti, BBP, Zafer Partisi ve Sinan Oğan hepsi MHP'den koptu. Tekrar birleşmeleri lazım.
    Cevapla
  • toymaz 3 hafta önce Şikayet Et
    yakın çevresinin ısrarlarına!!! dayanamayarak istifadan vazgeçmişti iki gözümün çiçeği. yine yakın çevresi ısrar eder tekrar başkan oluverir.
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 hafta önce Şikayet Et
    Meral başkan beyaz bir sayfa açamıyormusun neden çekinip korkuyor sunuz meydanı vatan Bayrak
    Cevapla
  • Adla 3 hafta önce Şikayet Et
    Onlar kurdurdu MHP den AK Partiden oy alaçaklardi alamadilar chp ye verin dediler verdi kim Fetö Sülaymançilar zaten bunlar bir di ğüçler Ìmamoğluna tepriller gelen ülkeye bakin sane Ìsrail Ìnğiltere Almanya Ìmamoğluna ve yavaṣa teprik niye başkasina deyil anlayin allah aṣkina yahu
    Cevapla
  • jale 3 hafta önce Şikayet Et
    bu toplumda hiçmi genç yetişmedi aynı kişilerin etrafında dönüp duruyoruz. ülkesini ve partisini seven yönetimi işine ehil insanlara bırakmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!