AK Partili Başkan Öntürk göreve gelir gelmez müjdeyi verdi! Hatay'da ikramiye müjdesi

AK Partili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ramazan Bayramı öncesi belediyede görevli işçilere toplam 43 yevmiye müjdesi verdi. Öntürk, ikramiyelerinin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

AK Partili Başkan Öntürk göreve gelir gelmez müjdeyi verdi! Hatay'da ikramiye müjdesi
AK Partili Başkan Öntürk göreve gelir gelmez müjdeyi verdi! Hatay'da ikramiye müjdesi
GİRİŞ 08.04.2024 23:43 GÜNCELLEME 08.04.2024 23:43
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Türkiye 31 Mart 2024'te yerel seçimlerinde sandık başına gitti. 61 milyondan fazla vatandaşın oy kullandığı seçimde Hatay, CHP'den AK Parti'ye geçti.

Depremin yaralarının sarıldığı AK Partili Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk göreve hızlı başladı.

İŞÇİLERİN İKRAMİYELERİ HESAPLARINA YATIRILDI

Başkan Öntürk, Ramazan Bayramı öncesi belediyede görevli afetzede işçilerin ikramiyelerinin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

TOPLAM 43 YEVMİYE İKRAMİYE VERİLDİ

Öntürk, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan tüm işçilerin 30 yevmiye 1. dilim ve 13 yevmiye 2. dilim ikramiyelerinin hesaplarına yatırıldığını belirterek, "Tüm işçi kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Keşke Hatay'ı CHP kazansaydı! Kentsel dönüşüme karşı çıkmış ve deprem sürecini yönetememiş bir başkana bu kadar oy çıkıyorsa yuh! %1 bile oy farkı yok AKP ve CHP arasında. Yani 342 bin kişi dedi ki: bizi öldürse de biz yine CHP'li belediye başkanına oy veririz diyor. Helal olsun onlara, hepsi dava adamı, bizimkiler azıcık aç kalınca hemen bir ders verme havasına giriyorlar!
    Cevapla
  • Melik Has 3 hafta önce Şikayet Et
    Milletin hakkını oy karşılığı verdi helalim bu
    Cevapla
  • R53 3 hafta önce Şikayet Et
    Vermeyenlere sesiniz çıkmıyor, eko İstanbul'u yedi bitirdi gözünüz kapalı yine onu seçtiniz. Haktan bahsedecek en son kişi chpkkdemyrp ve suleymancılardır....
    Cevapla
  • Garip 3 hafta önce Şikayet Et
    Gelir dağılımındaki uçurumu anavatan partisi zamanında olmuştur memura yüzde iki işçiye yüzde yetmiş zam verdiler
    Cevapla
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah razı olsun inşallah Hatay için çalışırsınız kendinize sayısı bilinmeyen daire oluşturmaz siniz
    Cevapla
  • H Sabri KARADENİZ 3 hafta önce Şikayet Et
    Tebrikler Hatay ilinin tamamen yenilenerek sağlam temeller atılarak ayağa kaldırılmalıdır. Belediye işçileri sayesinde oluşacak işler başkana puan kazandırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...