Erdoğan'dan bayram talimatı: Teşkilat 81 ilde harekete geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, AK Parti kadroları Ramazan Bayramı boyunca 81 ilde sahada olacak. Küskün seçmene gidilecek, neden oy vermediği öğrenilecek. Anket çalışması ve hazırlanan rapor Erdoğan'a sunulacak.

Erdoğan'dan bayram talimatı: Teşkilat 81 ilde harekete geçti
Erdoğan'dan bayram talimatı: Teşkilat 81 ilde harekete geçti
GİRİŞ 10.04.2024 07:52 GÜNCELLEME 10.04.2024 07:52
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

31 Mart mahallî seçimlerinin atlatılması ve önümüzdeki dört yılı aşkın bir süre zarfında seçim olmamasına rağmen, AK Parti seçmenle irtibatı koparmayacak. Genel merkez yönetimi seçimlerdeki oy kaybının nedenlerini araştırırken 81 il teşkilatı da küskün seçmenin gönüllerine girmek için kolları sıvadı.

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda saha boş bırakılmayacak, ev ziyaretleri artırılacak. Milletvekillerinden genel başkan yardımcılarına, kadın kollarından gençlik kollarına, il ilçe ve mahalle teşkilatlarına kadar bütün birimler kendi seçim bölgesinde teyakkuz hâlinde olacak.

ANKET ÇALIŞMASI YAPILACAK

Seçmenin neden AK Parti’yi tercih etmediğine yönelik anket çalışmaları yapılacak. Çalışmalar önce genel merkeze daha sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a raporlanacak. Seçmenin öneri, istek ve şikâyetlerine göre yeni modeller geliştirilecek.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    SAYIN CUMHURBAŞKANIM, hayırlı bayramlar, şuan mevcut TEŞKİLATLAR I, eskisi yenisi vekilleri, bu işe karıştırma, seni seviyoruz
    Cevapla
  • Maho 2 hafta önce Şikayet Et
    Bucak ta 6000 kişi oy vermeye gitmedi. Çoğunluğunu da hastahanenin İdari ekibinin çok sevilmesine rağmen görevden alınmasına tepki gösteren ak seçmendir. Bakın çoğu ak parti üyesidir. 1650 farkla CHP kazandı.
    Cevapla
  • Emekli işçi 2 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa mahallesi biz kimseyi görmedik seçimlerinde görebilirsiniz görüyorsunuz yoksa evlere. Ziyaret Eden Yok ağalar beyler paşalar Bir birini ağırlaşmış
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    REİS kimsenin tanımadığı ve bilmediği kişiler vatandaş ile anket yapsın halk seni seviyor yanında yol arkadaşı dediğn bazı kişileri sevmiyor
    Cevapla
  • Müsafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Reis'im bırakın sağlığınıza önem verin bu mirasyedi ler için yıpratmayın kendinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza