Saadet Partisi'nde bayramlaşma ziyaretleri

SAADET Partisi heyeti, Ramazan Bayramı dolasıyla siyasi partilerin temsilcilerini kabul ederek bayramlaştı.

Saadet Partisi'nde bayramlaşma ziyaretleri
Saadet Partisi'nde bayramlaşma ziyaretleri
GİRİŞ 11.04.2024 17:59 GÜNCELLEME 11.04.2024 17:59

Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı gerçekleşti. Bu kapsamda Demokrat Parti, İYİ Parti, Vatan Partisi, Zafer Partisi, Demokratik Sol Parti, HÜDA PAR, Cumhuriyet Halk Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi, Milli Yol Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi heyetleri Saadet Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Siyasi parti heyetlerini Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Genel İdare Kurulu Üyesi Nesibe Erkalan Çakır ile Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Nurican Kutoğlu karşıladı. Saadet Partisi heyeti, bayramlaşma için gelen parti heyetlerine çikolata ve kolonya ikram etti.

Saadet Partisi heyeti, ilk olarak Demokrat Parti adına Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Öge, Genel İdare Kurulu Üyesi Nur Kaan ve Cahit Karakuş'u kabul etti. Daha sonra Parti İçi Eğitim Politikaları Başkanı Ayşe Sucu başkanlığındaki İYİ Parti heyetini kabul eden Saadet Partisi heyeti, karşılıklı bayramlaşmaların ardından birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir, Kadın Kolları Merkek Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Armağan Akyüz ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Batuhan Cakcak'ı kabul eden Saadet Partisi heyeti, HÜDA PAR adına Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç başkanlığındaki heyetle de bayramlaştı. Saadet Partisi heyeti, daha sonra Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli başkanlığındaki heyetle bayramlaştı

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...