Başkan Öntürk belediyenin borcunu açıkladı! Lütfü Savaş tefecilerden bile borç almış!

Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanan AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, belediyenin Lütfü Savaş yönetiminden kalan 7 milyar TL'nin üzerinde borcu bulunduğunu açıkladı.

GİRİŞ 11.04.2024 19:51 GÜNCELLEME 11.04.2024 20:03
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

Son dakika Hatay haberleri: Türkiye 31 Mart 2024'te yerel seçimlerinde sandık başına gitti. Ülke genelinde 61 milyondan fazla vatandaşın oy kullandığı seçimde Hatay, CHP'den AK Parti'ye geçti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk

LÜTFÜ SAVAŞ DÖNEMİNDEN 7 MİLYAR TL BORÇ KALDIĞI ÖĞRENİLDİ

Depremin yaralarının sarıldığı AK Partili Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, belediyenin güncel borç durumunu açıkladı.

Öntürk, Hatay Büyükşehir Belediyesinin CHP'li Lütfü Savaş döneminden kalma 7 milyar TL'nin üzerinde borcu olduğunu açıkladı.

'TEFECİLERDEN BİLE BORÇ ALINMIŞ'

Hatay'da kapalı kapılar ardında yürütülen kirli siyasetlerin son bulduğunu belirten Başkan Öntürk, "Bugün öğrendim ki belediye için tefeciden bile borç alınmış. Korkmayın artık bu “aile şirketi devri” sona erdi. Ben değil, biz şiarı ile bu belediyeyi yöneteceğiz" dedi.

Başkan Öntürk belediyenin borcunu açıkladı! Lütfü Savaş tefecilerden bile borç almış!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 189
  • Kazim 2 hafta önce Şikayet Et
    Hatay İskenderun u bitirdiler halka vatandaşa yazıktır günahtır hizmet yok yiyip içip Keyfine bakmışlar yaz Yiyip içip keyine bakmışlar tüm Türkiye'ye deki belediyeleri kayum ataycan parti ile bu iş olmaz.hatay İskenderun a Hizmet i
    Cevapla
  • Mehmet sertel 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye de tüm belediyelerin denetimi devletin elinde olmalı müfettişi olmalı eğer bu kadar borç varsa savaşın tüm mal varlığına el konulmalı yazık be böylesi belediyelere kayyum atıya aksınız
    Cevapla
  • N çelik 2 hafta önce Şikayet Et
    Siz ondan daha iyi yönetin. daha eşit hakkaniyetli adil hizmet yapın biz de sizi daha fazla alkışlayalım baş tacı edelim
    Cevapla
  • Deniz 2 hafta önce Şikayet Et
    Atatürkçüyüm der kurtulur
    Cevapla
  • Millet 2 hafta önce Şikayet Et
    Türk adaleti bunlara birşey yapmaz yakalarına bir atatürk rozeti takarlar o kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü