Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Katar ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ile İsrail'in Gazze'ye saldırıları ele alındı.

Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
GİRİŞ 15.04.2024 20:11 GÜNCELLEME 15.04.2024 21:32
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ve Katar ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve insani durum ele alındı.

İSLAM DÜNYASINA ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, İsrail'in gaddarca saldırılarının durdurulması ve işlediği insanlık suçlarının cezasını görmesi için İslam dünyasının birlik içinde gayretlerini artırması gerektiğini ifade etti.

Erdoğan, bölgede gerginliğin yayılmaması için İsrail'in bir an önce dizginlenmesi ve aklıselimle hareket edilmesinin hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Görüşmede ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani, birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 39
  • Eninde Sonunda 1 hafta önce Şikayet Et
    Ekonomik ambargo siyonistleri bitirir.......
    Cevapla
  • yolcu 1 hafta önce Şikayet Et
    İslâm dünyası bir olursa katil İsrail ve yandaşları geri adım atar bu kan gözyaşı durar Türkiye nın çabaları iyi ama yalnızca olmuyor acil birlik olmalar gerekiyor tüm gadar hristiyan lar katil İsrail in yanında soykırıma ortaktılar cenabı HAK zalimler topluluğunu Kahar ismiyle kahrı perişan etsin köklerini kurutsun zülümlerini başlarına yıksın zelil mağlup etsin inşallah
    Cevapla
  • Öyle 1 hafta önce Şikayet Et
    Araplar birleşmeseler İsrail ve İran kıskacında sırayla kaybedecekler.
    Cevapla
  • Sivaslı 1 hafta önce Şikayet Et
    Sultan reşatta ıslam dünyasına çağrı yapmıştı
    Cevapla
  • Kamil 1 hafta önce Şikayet Et
    Körfez Araplar diken üstünde ve tedirginlerdir . Basra Körfezinde devasa hidrokarbon tanker ticareti mevcuttur . Şayet , İran Hürmüz Boğazını kapatır ve tankerleri hedef alırsa , büyük zarara maruz kalırlar . Petrol ve Doğalgazlarını satabilmek için , Hürmüz Boğazına alternatif bir enerji ticaret güzergâhı arayacaklardır .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!