AK Parti'den İsrail'in skandal paylaşımına çok sert tepki: Bunun hesabını verecekler!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımızı hedef alan hadsiz açıklaması, İsrail Hükümetinin yaptığı katliamları örtbas etme çabasından başka bir şey değildir." dedi.

GİRİŞ 20.04.2024 21:03 GÜNCELLEME 20.04.2024 22:35
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

Son dakika AK Parti haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan'ın Hamas'la görüşmesi İsrail'i salladı! Dışişleri Bakanından skandal paylaşımErdoğan'ın Hamas'la görüşmesi İsrail'i salladı! Dışişleri Bakanından skandal paylaşım

AK Parti'den İsrail'in skandal paylaşımına çok sert tepki: Bunun hesabını verecekler!

'HESABINI BİR GÜN VERECEKLER'

Çelik resmi X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımızı hedef alan hadsiz açıklaması, İsrail Hükümetinin yaptığı katliamları örtbas etme çabasından başka bir şey değildir.

Çocuk katilleri her türlü ateşkes ve barış girişimine düşmanlık ediyor. Bu nedenle, Cumhurbaşkanımızın ateşkes ve barış için liderlik ettiği siyasetin bu katliam şebekeleri tarafından hedef alındığını biliyoruz.

Fakat ne yaparlarsa yapsınlar insanlık önünde mahkum oldular ve hukuk önünde hesabını bir gün verecekler."

DIŞİLERİ BAKANLIĞI: UTANMASI GEREKEN 35 BİN FİLİSTİNLİ'Yİ KATLEDEN İSRAİL'DİR!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin, "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir." ifadesini kullandı.

Keçeli, X sosyal medya platformundan İsrailli Bakan'ın paylaşıma cevap verdi.

"Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir." paylaşımını yapan Keçeli, İsrail hükümet üyelerinin gündemi değiştirme çabalarının sonuç vermeyeceğini vurguladı.

NE OLMUŞTU?

Başkan Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Başkan Erdoğan'ın görüşmesi İsrail'de büyük yankı uyandırdı. İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz skandal bir paylaşımda bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz Türkçe tweet atarak Başkan Erdoğan ve İsmail Heniyye'ye yönelik alçakça iftirada bulundu.

Katz, "Müslüman Kardeşler: Tecavüz, katliam, cesetlere saygısızlık, bebek yakma. Erdoğan utanmalısın" dedi.

Erdoğan'ın Hamas'la görüşmesi İsrail'i salladı! Dışişleri Bakanından skandal paylaşım

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 189
  • Xyxz 1 hafta önce Şikayet Et
    Osmanlı devletinde adalet olmasa başka ülkeler gelip kendi yönetiminden bıkıp Osmanlı'nın himayesine girmek istiyoruz derler miydi. Bu adaletin işareti
    Cevapla
  • m.ünal 1 hafta önce Şikayet Et
    Siz önce zeybekci denenin yularini bir çekin.
    Cevapla
  • Murat 1 hafta önce Şikayet Et
    Stinger verin tactic silah verin yoksa konuşmayın
    Cevapla
  • MaKuS 1 hafta önce Şikayet Et
    Hiç sanmıyoruz . " O " gün - bir türlü gelemiyor . Amerikan abileri oldukça da gelmeyecek !
    Cevapla
  • Hasan doğru 1 hafta önce Şikayet Et
    İçerideki siyonist yahudi haçlı uşaklarını öncelikle bitirmemiz gerekli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ