Hamas'a terör örgütü diyen İmamoğlu'na Saadet Partisi'nden tepki

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'terör örgütü' olarak nitelendirdiği Hamas için Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, 'Hamaslı mücahitler kahramanca mücadele veriyor' ifadelerini kullandı.

Hamas'a terör örgütü diyen İmamoğlu'na Saadet Partisi'nden tepki
Hamas'a terör örgütü diyen İmamoğlu'na Saadet Partisi'nden tepki
GİRİŞ 29.04.2024 12:48 GÜNCELLEME 29.04.2024 12:50
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CNN International’a verdiği röportajda Hamas için "Hamas, İsrail’de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı. Biz, terör eylemleri aracılığıyla insanları topluca katleden her yapıyı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın'dan tepki geldi. Aydın sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı; 

İBB Başkanı Sn. İmamoğlu’nun, CNN International’a verdiği röportajda Hamas’a dair sarfettiği cümleler esef vericidir.

ABD’de üniversite öğrencileri polis zorbalığına rağmen, tüm Avrupa’da izan ve insaf sahibi insanlar ülkelerindeki yöneticilerinin yanlış tutumlarına rağmen Gazze ile dayanışma sergilerken; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kullandığı ifadeler akla ve vicdana terstir.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 55
  • ALP 2 hafta önce Şikayet Et
    Uyanda balığa gidelim, doslar alış verişte görsün
    Cevapla
  • umut mersin 2 hafta önce Şikayet Et
    chp kafatasçı zihniyet asla degişmez !!!! herkes babasının dedsinin yolundan gider !!!! saf saadetliler bu zihniyet ancak siz gibi safları ve itikad sorunu yaşayan çapsızları kandırabilir !!!!!
    Cevapla
  • fatih 2 hafta önce Şikayet Et
    EEEEE şimdi ne olacak sizin dedenin ve sizlerin ortağı, biz aldandık mı diyeceksiniz. Çakma milli görüşçüler...Allah sizi bildiği gibi etsin..
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 2 hafta önce Şikayet Et
    Neredsin yeniden refah ? Müttefiğine bak dilini mi yuttun ? Yoksa salağa mı yatıyorsun ?
    Cevapla
  • engin 2 hafta önce Şikayet Et
    istanbul' u, bizans a teslim edecek olan kişi; tabikide hamas a terörist diyecektir. şaşırdık mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başakşehir'de 'el yapımı bomba' paniği: Çok sayıda ekip bölgede
Dervişoğlu ve Destici'den açıklama: Devletimizin yanındayız