Tanju Özcan'ın yalanına tokat gibi cevap... Paylaşımını apar topar sildi

İcraatlarıyla değil skandallarıyla gündeme gelebilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu defa siyasi rakiplerini eleştirmek için şehirdeki çaycıları aşağılama yoluna gitti.

Tanju Özcan'ın yalanına tokat gibi cevap... Paylaşımını apar topar sildi
Tanju Özcan'ın yalanına tokat gibi cevap... Paylaşımını apar topar sildi
GİRİŞ 15.05.2024 19:56 GÜNCELLEME 15.05.2024 19:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Adliyesi’ne giderek çay ocağı görevlisiyle fotoğraf çektirdi. Tanju Özcan, bu fotoğrafı sosyal medya hesabından büyük bir yalanla paylaştı. Çay ocağı görevlisinin AK Parti’nin Bolu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol olduğunu iddia eden CHP’li Özcan, “Bugün adliyede yerel seçimlerde yarıştığım AK Parti’nin Bolu adayını gördüm ve derin düşünceye daldım. Seçimlerden önce ben ‘baba ocağına’ geri döndüm, seçimden sonra da AK Parti’nin Bolu adayı Adliye’nin çay ocağına, MHP’nin Bolu adayı da Ankara’daki Ülkü Ocağına geri döndü. İşte hayat böyle bir şey” ifadelerini kullandı.

TEDAVİ VE ÇAY İÇİN HASTANEYE DAVET

Tanju Özcan’ın kibir yüklü paylaşımına AK Partili Muhammed Emin Demirkol’dan cevap gecikmedi. Çay ocağı görevlisi değil hekim ve akademisyen olduğunu belirten Demirkol, Tanju Özcan’a yönelik şu sözleri sarf etti:

“Sayın Tanju Bey, o halde adliyeye girebilmenize ve beni orada aramanıza şaşırdım.  Ben, İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde kutsal hekimlik görevimi yapıyorum ve güzel ülkemin güzel insanlarına sağlık hizmeti vermeye; Türkiye'nin en pahalı şehir içi ulaşım hizmetini alan üniversiteli kardeşlerime tıp fakültesinde hocalık görevine devam ediyorum.

Sizi de tedavi ve çay için beklerim. Hekim olarak tavsiyem, gelirken bir şey içmeden ve yemeden aç olarak gelin. Bu arada küçümsediğin, hor gördüğün emekçi çaycı kardeşime de selamlar.”

YOK ETTİ

CHP’li Tanju Özcan, yalan paylaşımını sosyal medya hesaplarından silerek kaldırdı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 37
  • polat alemdar 2 ay önce Şikayet Et
    BU İFİRALARIN ÖNÜNE GEÇMESİ VE CEZALANDIRMASI LAZIM AK PARTİNİN.. tek sıkıntımız bu..
    Cevapla
  • Oflu 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar yalancı, iftiracı, hain. Bunlardan bu güzelim ülkeye hayır gelmez.
    Cevapla
  • özcan 2 ay önce Şikayet Et
    yalanlar cezasız kaldıkça gerçeklerin bir önemi yoktur
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    CHP pişmanlık tır
    Cevapla
  • hakkı 2 ay önce Şikayet Et
    kafa ucmuş, kutsal rakıdan fazla icmistir. memleket 100 senefir ne cekti bu ayyaşlardan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma saatlerinde zirveye oynuyor! Türkiye kaçıncı sırada?
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor