‘Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş’

Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayın programında Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayının Mansur Yavaş olduğunu açıkladı. Sinan Burhan ise Yavaş ile Kılıçdaroğlu’nun arasının çok iyi olduğunu vurguladı.

GİRİŞ 30.05.2024 11:30 GÜNCELLEME 30.05.2024 11:34
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Bahar Feyzan, hukukçu Cem Kaya ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan tv100’de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında önemli açıklamalarda bulundu.

Programda CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir (İBB) Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son katıldıkları programlarda yaptıkları açıklamalar değerlendirildi.

Yarkadaş, Burhan'ın "Kemal Bey’in Mansur Bey ile arasının çok iyi olduğunu ben biliyorum." sözleri üzerine şunu söyledi:

Ve Kemal Bey’in Cumhurbaşkanı Adayı Mansur Yavaş’tır.

“MANSUR BEY SESSİZ VE DERİNDEN ÇALIŞIYOR”

Yarkadaş sözlerine şöyle devam etti:

"CHP’nin Ankara’da 16 içe belediyesi var. Bunun 12’si bizzat Mansur Yavaş’ın diğer partilerden transfer ettiği kişilerden oluşuyor. Bu kişiler ellerindeki imkanlarla Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adayı olması için çalışacaklardır. Mansur Bey zaten bu konuyla ilgili sessiz ve derinden bir çalışma yapıyor.

 

Aynı stratejiyi ben Ekrem İmamoğlu’ndan da görüyorum. Çünkü şimdiden konuşulursan çürürsün. İkisi de siyaseten kendisini çürütmek istemiyor."

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 63
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    AKŞENER KADAR OLAMIYOR Akşeneri hiç sevmem ama helal olsun çekildi ve hiç konuşmuyor!!! Kılıçdaroğlu ise vır vır vır konuşuyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU BİR SUS YAVV chp nin başına gelen en büyük bela oldu Kılıçdaroğlu karabulut gibi çöktü yavvv sus sus sus
    Cevapla
  • kadir kurt 1 ay önce Şikayet Et
    chp türkiyenin başına gelen en büyük bela musibet daha chp lanetini başımıza saranlardan Allah cc hesap sorsun islam düşmanlıgı bunlarda vatan millet düşmanklıgı bunlarda hainlik mandacılık bunlarda yalan dolan taciz zimmet hırsızlık bunlarda Atatürk maskesiyle hertürlü oyun bunlarda
    Cevapla
  • Coşkun 1 ay önce Şikayet Et
    Bir sonraki seçimde Mansur Yavaş’ı devre dışı bırakmak için yapıyorlar
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 ay önce Şikayet Et
    Bu millete bu yakışır. Heç ellemeyin
    Cevapla
  • Kasim 1 ay önce Şikayet Et
    Düşmediler milletin sırtından ,gıqn geldi bunlardan artık yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TRT spikerinden İsrail protestosu!
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor