İYİ Partili vekil ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta yemek yemeye gitti

İYİ Partili Metin Ergun, ürünlerinde domuz eti tespit edilen Köfteci Yusuf'a gidip köfte yedi, sosyal medyadan da paylaşım yaptı.

İYİ Partili vekil ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta yemek yemeye gitti
İYİ Partili vekil ürünlerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'ta yemek yemeye gitti
GİRİŞ 11.10.2024 15:45 GÜNCELLEME 11.10.2024 15:46

Domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesine eklendi. Böylece, Köfteci Yusuf'un etlerinde domuz eti tespit edildiği de kesinleşmiş oldu. 

Şirket ise, numune alma işlemleri sırasında birçok teknik hatanın yapıldığını öne sürdü. 

"DOSTLARIMIZLA KÖFTECİ YUSUF'TAYDIK"

Köfteci Yusuf'un domuz etiyle gündeme gelmesi, sosyal medyada da çokça konuşulurken, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'dan ilginç bir paylaşım geldi. Köfteci Yusuf'ta yemek yemeye giden Ergun, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var?Köfteci Yusuf kapatılacak mı? Köfteci Yusuf'un köftesinde domuz eti mi var?

Ürünlerinde domuz eti çıkmıştı: Köfteci Yusuf'tan skandal sonrası ilk açıklama!Ürünlerinde domuz eti çıkmıştı: Köfteci Yusuf'tan skandal sonrası ilk açıklama!

Köfteci Yusuf'un sahibi sırra kadem bastı!Köfteci Yusuf'un sahibi sırra kadem bastı!

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 173
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    İki yıl önce Sedat Peker'in adamlarının Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'a tehdit mesajları atarak "Şubelerinize domuz eti koyarız." dediği ortaya çıkmıştı.
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Afiyet olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayland'da uyarılara aldırmayan motosiklet sürücüsünün feci sonu kamerada
Başkentte atama trafiği: Bürokrasinin kilit noktalarına yeni isimler!