CHP'den Kartalkaya kararı! Grup toplantısı ertelendi: Bolu'ya heyet gönderiliyor

CHP’nin Meclis grup toplantısı, Kartalkaya'daki otel yangını faciası sebebiyle ertelendi.

CHP'den Kartalkaya kararı! Grup toplantısı ertelendi: Bolu'ya heyet gönderiliyor
CHP'den Kartalkaya kararı! Grup toplantısı ertelendi: Bolu'ya heyet gönderiliyor
GİRİŞ 21.01.2025 12:43 GÜNCELLEME 21.01.2025 15:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangın nedeniyle ertelendi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "Bugün saat 13.30’da gerçekleşecek CHP TBMM Grup Toplantısı Bolu Kartalkaya’da gerçekleşen otel yangını sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

Açıklamada, Özgür Özel'in CHP il başkanları ile bugün saat 13.30'da kapalı toplantıda bir araya geleceği ifade edildi.

ÖZGÜR ÖZEL HEYET GÖREVLENDİRDİ

Öte yandan Özgür Özel, Bolu Kartalkaya’da meydana gelen otel yangını ile ilgili heyet görevlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz başkanlığındaki heyette; Bolu Milletvekili Türker Ateş, Ankara Milletvekili Deniz Demir, Düzce Milletvekili Talih Özcan ile Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent yer alıyor.

Heyet, yangının gerçekleştiği yerde incelemelerde bulunacak ve yetkililerden bilgi alacak.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • yağmur 6 ay önce Şikayet Et
    Burası bolu belediyesine bağlı değilmi niye yangın merdivenleri yok koskoca otelde üstelik bir de ahşap yapı yazık çok yazık insan hayatının köpekler kadar değeri yok ölenlere ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarının başı sağolsun Allah sabır versin yar yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • MİSAFİR 6 ay önce Şikayet Et
    Yangını söndürmeye gidecekler herhalde
    Cevapla
  • Tayfur KOÇOĞLU 6 ay önce Şikayet Et
    oraya heyet gönderecekmiş amaç fitne çıkarıp işi hükümete bağlamak yoksa umrunda değil orada ölenler
    Cevapla
  • Muhammet EMİN. 6 ay önce Şikayet Et
    Hayır gelmezzzz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Memur Sen: Hakem Heyeti'ne başvurmayacağız, inisiyatif hükümette
Vergi rekortmenleri belli! Zirve şaşırtmadı...