MHP'den Bahçeli iddialarına sert tepki: Sicili bozuk sefiller!

MHP'li İsmet Büyükataman, "Maksatlı bir şekilde trol isimler arkasına saklanıp kafa karıştırmaya çalışan Türkiye ve MHP düşmanları, kaos hevesiyle el ovuşturan sicili bozuk sefiller gördükleri aşağılık rüyadan kabusla uyanacaklardır" dedi.

GİRİŞ 19.02.2025 11:36 GÜNCELLEME 19.02.2025 14:17
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin çıkan yalan haberlere tepki gösterdi. 

Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde:

"Bir süredir özellikle sosyal medyadaki bazı kimliksiz çevreler tarafından Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında sistemli ve maksatlı bir spekülasyon yapıldığı görülmektedir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önceden planlanmış bir şekilde başarılı bir operasyon geçirmiş ve hastaneden taburcu olmuştur.

Yüce Allah'a şükürler olsun ki; Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu son derece yerindedir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli şu anda planlanmış istirahat süresi içerisindedir ve çalışmalarını sürdürmektedir.

Maksatlı bir şekilde trol isimler arkasına saklanıp kafa karıştırmaya çalışan Türkiye ve MHP düşmanları, kaos hevesiyle el ovuşturan sicili bozuk sefiller gördükleri aşağılık rüyadan kabusla uyanacaklardır."

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 24
  • Bozkurt 1 ay önce Şikayet Et
    MHP Ak parti Milletvekilleri biraz daha etkin cesaretli cesur savunucu olun varliğinizı secmenler hiç hissetmiyor.Oraya yatmayami geldiniz.
    Cevapla
  • Sirri 1 ay önce Şikayet Et
    Bilge lidere Allah şifa versin
    Cevapla
  • konuk 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeliye çok geçmiş olsun diyorum acil şifalar diliyorum, ona ve Reise daha çok ihtiyacımız var bir an önce iyileşsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük Reis ALLAH C.C şifasından versin, başımızdan eksik etmesin inşallah. Amin
    Cevapla
  • erdal ok 1 ay önce Şikayet Et
    Allah Reisimize de Devlet beye de sağlık sıhhat versin inşallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'e tam destek! Uzmanlar uyardı: Boykot yapan öğretmene ağır cezalar gelebilir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu