Bahçeli ile ilgili asılsız iddialar sonrası Davutoğlu görevden aldı!

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaşamını yitirdiğini öne süren bir paylaşımda bulundu. Paylaşımının ardından gözaltına alınan Velioğlu, partisi tarafından da görevden alındı.

GİRİŞ 28.02.2025 10:34 GÜNCELLEME 28.02.2025 10:51
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat'ta kalp kapakçığı ameliyatı olmuştu.

Bahçeli'nin haftalardır kameralar önüne çıkmamasının ardından çeşitli iddialar ortaya atılırken, MHP kanadından sağlık durumunun iyi olduğuna yönelik açıklamalar art arda geldi.

Gelecek Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda gündemi değiştirdi. Velioğlu, Devlet Bahçeli’nin hayatını kaybettiği yönünde bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında "MHP Genel Başkanı Bahçeli bir süre önce vefat etti. Henüz resmi bir açıklama olmasa da yakın bir zamanda açıklanacaktır. Tüm MHP teşkilatlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullanan Velioğlu'na ise tepkiler peş peşe geldi.

GÖREVDEN ALINDI

Yaşananların ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Velioğlu'nun görevden alındığını açıkladı. Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili gerçek dışı bir bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşmasından dolayı Trabzon İl Başkanımız Hasan Kamil Velioğlu görevden el çektirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Ahlâk 1 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş bırakın bir siyasetçi hakkında öldü iddiasında bulunmak halktan normal bir vatandaş hakkında bile böyle bir iddia da bulunmak ne kadar çirkin!!! Bu tür eylemler asla cezasız kalmamalı...
    Cevapla
  • Eyüp 2 ay önce Şikayet Et
    Bir insan neden böyle bir şey yapar ben akıl erdiremedim, Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • AHMET ÇELEBİ 2 ay önce Şikayet Et
    Demekki bu kadar boş bir kişi kendi zayıflığını ortaya koymuş ölüm ile dalga geçilirmi vicdansız herif. Ama Ahmet davutoğlu nuda takdir ediyorum hassasiyetinden ötürü
    Cevapla
  • nizam 2 ay önce Şikayet Et
    chp liler ve komünistler duruken sana ne oluyor çocuk.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 ay önce Şikayet Et
    bu ülkede öyle bir mualefet varki sadece sayin bahceli degil cumhur ittifakina ve onun basindaki Türkiye sevdalisi yöneticilerine birsey olsa zil takip oynayacaklar 60 inkilabindaki gibi eylenceler düzenliyecekler hirsinizda kininizde bogulun yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin'den dünyaya 'ABD' çağrısı! 'Asla diz çökme'
Üşümezsoy'dan Mudanya depremi için korkutan sözler! O 3 şehrin uykuları kaçıracak açıklama