DMM, Başkan Erdoğan'a yönelik iddiaları yalanladı
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İBB'ye yönelik "yolsuzluk" soruşturmasıyla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan iddiaları yalanladı.
GİRİŞ 14.04.2025 17:39
GÜNCELLEME 14.04.2025 17:40
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin (DMM) sosyal medya hesabındaki açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasıyla ilgili bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan bir yargı mensubunu arayıp 'Hani dosyanız çok güçlüydü' dedi' şeklindeki iddialar doğru değildir. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile herhangi bir yargı mensubu arasında iddia edildiği gibi bir konuşma gerçekleşmemiştir. Kamuoyuna yansıyan bu söylem, uydurma ve mesnetsizdir. Yargı bağımsızlığına zarar verme niyeti taşıyan ve yargı süreçlerini siyasi tartışmaların malzemesi haline getirmeyi amaçlayan iddialara itibar etmeyiniz."
YORUMLAR 8
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtO malum basın yayın organlarını kapatın ve sorumlu çalışanları da cezalandırın. Yoksa hükumeti bu yalan ve iftiralar yok edecek. İnanın, millet bunlara inanıyor.Beğen Toplam 3 beğeni
-
metin 1 yıl önce Şikayet EtYasalar pamuk kadar yumuşak,kimse korkmadan yapacağını yapıyor.Cinayetlerde bu yüzden işleniyor.Herkes adaleti kendisi sağlamaya çalışıyor.Yazık bu ülkeye.Polisi tehdit mahkemeleri tehdit hakimleri tehdit et.Bu aleni tehditlere devlletin cevabını duymuyoruz.Siyasetciler bu işlere daha fazla seyirci olmamalı.Beğen