Sırrı Süreyya Önder’in vasiyeti ortaya çıktı! Cenaze töreninde açıklamış

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Roman yazarı Tarık Tufan, Önder'in vasiyetini açıkladı.

GİRİŞ 04.05.2025 06:35 GÜNCELLEME 04.05.2025 10:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, tedavisinin 18. gününde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sırrı Süreyya Önder'in vasiyeti ortaya çıktı.

Yazar Tarık Tufan, Önder'in katıldıkları bir cenaze töreninde kendi tabutunun arkasından Şeyh Galip'in Peygamber Efendimiz için kaleme aldığı “Naat-ı Nebevi”nin okunmasını vasiyet ettiğini açıkladı.

Tufan, yakın zamanda hastanede ziyaret ettiği Önder’in “film çekelim” teklifine “el hükm-ü lillah” yanıtını verdiğini de aktardı.



Tufan, rahatsızlığı sırasında hastanede ziyaret ettiği Önder'e, "Yoruldun Sırrı abi, gel film yapalım." dediğini ve bunun karşılığında "El hükm-ü Lillah" dediğini de aktardı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Crıstiano Fan 1 saat önce Şikayet Et
    Yaaa bence Ronaldo fenere gelecek
    Cevapla
  • Crıstiano Fan 1 saat önce Şikayet Et
    Yaa bence Ronaldo fenere gelecek
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    kendisine Allah rahmet eylsi zilesine sabırlarihsan etsin
    Cevapla
  • Mehmet VANER 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmeti ile muamele etsin. Makamını Âlî, mekanını cennet etsin. Ruhun şâd olsun.
    Cevapla
  • fuat 1 saat önce Şikayet Et
    İmanın kimde ne olduğu ve ne seviyede olduğunu kimse bilemez. bu yüzdendirki erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri şöyle buyurmuş. Harabat ehline hor bakma zakir. definelere malik viraneler var. harabe olarak gördüğümüz yerlerde ne hazineler vardır kim bilir. mevlam rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Suriye'ye 12 savaş uçağıyla saldırı! Vurulan hedefleri açıklayıp tehdit etti
Türkiye'den, 'Netanyahu uçağı' açıklaması: İddialar kesinlikle doğru değil