Erdoğan'dan Özgür Özel'e İngiliz muhipler cemiyeti göndermesi: Titreyip kendine gelsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in yabancı konukların huzurunda adeta taklacı güvercin gibi şekilden şekile girmesini taassup ile seyrettiklerini söyleyerek, "İngiliz muhipler cemiyetine dönüşmesinden hiç memnun değiliz." dedi.

GİRİŞ 27.05.2025 17:37 GÜNCELLEME 27.05.2025 19:22
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. 

Özgür Özel'e İngiliz muhipler cemiyeti göndermesinde bulunan Erdoğan, "Temennimiz sayın Özel'in titreyip kendine gelmesidir." açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan: İsmi Osman Gazi 'ülkemize hayırlı olsun'!Başkan Erdoğan: İsmi Osman Gazi "ülkemize hayırlı olsun"!

Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Allah'ın izni ile en büyük müjdeyi Terörsüz Türkiye hedefini hayata geçirince vereceğiz.

  • Burada konuştuklarımız bile ana muhalefet ile aramızdaki vizyon farkını ortaya koymakta. Sayın Özel ne yazık ki bulunduğu makamın hakkını veremiyor. Çok ve boş konuşarak hem kendisini hem partisini komik duruma düşürüyor.

Ne dünyadan ne Türkiye'den haberi var. Biz onun yanlışlarını gaflarını düzeltmekten bıktık o her gün yenisini eklemekten bıkmadı. O dost bildiklerimiz nedir bu işin aslı diye soruyor, o da şok oluyor fakat daha sonra o da bakıyorum ki önüne ufak tablo koymuş, cevap veriyor.

Ülkesini birilerine şikayet etmesini ana muhalefet liderine yakıştıramıyorum. Yabancı konukların huzurunda adeta taklacı güvercin gibi şekilden şekile girmesini taaccüple seyrediyoruz. İngiliz muhipler cemiyetine dönüşmesinden hiç memnun değiliz. Temennimiz sayın Özel'in titreyip kendine gelmesidir."

Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen ''Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı''na katıldı.

BELEDİYELERE NET MESAJ: NEŞTER VURMA VAKTİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerin borçlarına ilişkin, "Milletin parası kimsenin şahsi PR arpalığı değildir ve olamaz. Bu sorunlara neşter vurulmasının vaktinin çoktan geldiği kanaatindeyiz" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Mali, idari operasyonel güçlükler belediyelerin hizmet standardını aşağı çekiyor. İmarda belediye ile vatandaş arasında ciddi güven problemi oluşuyor. Güven problemleri belediyelerin asli vazifesini yerine getirmesine engel oluyor. Belediye borçları üzerine uzun uzun konuşulması gereken başka meseledir.

Özellikle muhalefet belediyeleri olmak üzere çoğu belediyeler borç içindedir.

Konser üzerinden vurgun yapmaya gelince kesenin ağzını nasıl açtıklarını hepimiz gördük. Ciddi miktarda yan geliri olan belediyeler bile SGK borçlarını ödemekten kaçınmakta. Deprem tehdidi ile yüzleşen belediyenin reklam bütçesi depreme hazırlık bütçesini aşıyorsa burada ciddi sorun var demektir.

"MİLLETİN PARASI KİMSENİN ŞAHSİ PR ARPALIĞI DEĞİLDİR"

Belediye başkanlığı yaptım, nerede İstanbul'da. Personel giderleri bütçenin yüzde 30'unu aşamaz aşmamalıdır. Ama bunlarda böyle bir hesap var mı, yok. Böyle bir hatayı bizim arkadaşlarımız da yapsa tavrımız yine değişmez.

Milletin parası kimsenin şahsi PR arpalığı değildir. Daha burada saymaya kalksak saatler sürecek yine başlıkta sorunlar yumağı ile karşı karşıyayız. Bu sorunlara neşter vurulması kanaatindeyiz. Bunu siyaset üstü yaklaşımla ele almak istiyoruz. Muhalefete yaptığımız çağrının arkasındayız. Tek gayemiz var o da milletin sorunlarına çözüm bulmaktır. Muhalefetin de deprem gibi anayasa gibi terörsüz Türkiye gibi konularda uzlaşıya açık olmasını bekliyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gözünün yaşına bakmayız' diyerek konuştu: Son tahkikatlar olumlu!Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gözünün yaşına bakmayız' diyerek konuştu: Son tahkikatlar olumlu!

Karamollaoğlu, Başkan Erdoğan'a 70 bin lira tazminat ödeyecek!Karamollaoğlu, Başkan Erdoğan'a 70 bin lira tazminat ödeyecek!

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 63
  • Seçmen 1 saat önce Şikayet Et
    İstanbul bakanlığı kurulmalı İstanbul hizmet bekliyor daha fazla mağdur olmadan
    Cevapla
  • Murat 1 saat önce Şikayet Et
    Cozum basit belediye baskanlarini vali gibi atanmali
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Yıllardır söylüyorum belediyeleri kaymakamlık yada valiliğe bağlamak lazım. Hiç bir sınava girmeden Sözleşmeli memur olarak Yıllardır personel alindi ve memur yapıldı. Özel kalem müdürlüğünden direk memur yapıldı. Memur olanların %95 liyakatsiz, tecrübesiz ,bilgisiz, devlet terbiyesi almamış insanlar oldu. Şuan belediyelerdeki çoğu memur bu şekilde memur oldu.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Yıllardır söylüyorum belediyeleri kaymakamlık yada valiliğe bağlamak lazım. Hiç bir sınava girmeden Sözleşmeli memur olarak Yıllardır personel alindi ve memur yapıldı. Özel kalem müdürlüğünden direk memur yapıldı. Memur olanların %95 liyakatsiz, tecrübesiz ,bilgisiz, devlet terbiyesi almamış insanlar oldu. Şuan belediyelerdeki çoğu memur bu şekilde memur oldu.
    Cevapla
  • Misak 1 saat önce Şikayet Et
    Belediyeleri kapatıp valiliklere bağlayabilirsiniz. İl tek elden yönetilir. Belediye de neymiş saçmalık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin'de kimya fabrikasında korkunç patlama! Ölü ve yaralılar var
Terör örgütü PKK, silah bırakma şartını açıkladı