Kılıçdaroğlu'nun ofisinde sürpriz görüşme! Anında reddetti: Böyle bir açıklama yapamam

CHP'de 30 Haziran'da görülecek kurultay davası öncesi Mansur Yavaş, Vahap Seçer ve Engin Özkoç, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir çıkış geldi.

Kılıçdaroğlu'nun ofisinde sürpriz görüşme! Anında reddetti: Böyle bir açıklama yapamam
Kılıçdaroğlu'nun ofisinde sürpriz görüşme! Anında reddetti: Böyle bir açıklama yapamam
GİRİŞ 24.06.2025 10:35 GÜNCELLEME 24.06.2025 10:35
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Parti Meclisi üyesi Engin Özkoç, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ofisine giderek bir görüşme gerçekleştirdi.

Saymaz'ın yazısında yer verdiği bilgilere göre üçlü heyet, Kılıçdaroğlu'ndan, açılan davada 'mutlak butlan' kararı alınması ihtimaline karşı bir açıklama yapmasını ve kayyum atanması senaryosuna karşı durduğunu ilan etmesini istedi.



'BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAMAM'

Kılıçdaroğlu ise bu teklife şu sözlerle "Böyle bir açıklama yapamam. Umarım, mutlak butlan çıkmaz ama olursa da partimi kayyuma terk edemem. Ben kabul etmesem kayyum gelecek. Kayyuma mı bırakayım? Karardan sonra Özel ile oturur, konuşuruz" ifadeleriyle yanıt verdi.

Ayrıca heyetin Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu arasında doğrudan bir temas kurulması önerisini de ilettikleri öğrenildi. Ancak Kılıçdaroğlu, ne kamuoyuna yönelik bir açıklama yapmayı ne de Özel ile görüşmeyi kabul etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Dursun. 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların delegesi de bu işte.İphone telefona lideri sattılar.Bunlara 2 telefon verirsen.ülkeyi bile satarlar.
    Cevapla
  • Fikri Deniz 1 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş seçimlerde, Kılıçdaroğlu Erdoğan karşısında kazanamadı, çünkü CHP sıralarında küskünler sandığa gitmeyip Denize tatile gittiler ve Kılıçdaroğlu CHP Seçimleri kaybetmişti. Şimdi tersine K. Kılıçdaroğlu ve yandaşları küskün olarak CHP ye zarar vermiş olacaklar. Yazık.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu partiyi devralır ,ertesi gün İmamoğlu nu bırakın diye ortada dolaşır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İstemem yan cebime koy
    Cevapla
  • samsun 1 ay önce Şikayet Et
    bu partinin hali ne olacak gülünç duruma düştüler kolay gelsin cahapeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü!
Azerbaycan Ermenistan Antlaşması! Savaş Bitti mi?