CHP'de istifa depremi! Belediye başkanı manidar sözlerle görevi bıraktı

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettiğini duyurdu.

CHP'de istifa depremi! Belediye başkanı manidar sözlerle görevi bıraktı
CHP'de istifa depremi! Belediye başkanı manidar sözlerle görevi bıraktı
GİRİŞ 25.06.2025 21:25 GÜNCELLEME 25.06.2025 21:29

SON DAKİKA HABERİ: Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

'KİŞİSEL HIRS VE EGOLAR...'

Kamuoyunda bir süredir AK Parti'ye geçeceği konuşulan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Fazlaca açıklamasında, "6 yıldır ailemden, sosyal yaşamımdan, maddi ve manevi imkanlarımdan feragat ederek sürdürdüğüm bu onurlu mücadelede, başım dik bir şekilde CHP'nin en zorlu şartlarında yılmadan, tüm gücümle mücadele ettim. 

Yasemin Fazlaca

'ÇOK MANİDAR'

Bu kişisel hırs ve egoların üst yönetimlere aktarılmasına rağmen, sadece dinleyici sıfatıyla hiçbir idari yaptırımda bulunmayan CHP Yalova İl Başkanlığı, benimle ilgili kamuoyu paylaşımında bulunmuştur.

Bu paylaşımın, benim dün partiden istifamı, e-devlet üzerinden verdiğim istifa beyanından sonra yapılmış olması çok manidar" dedi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den beklenmedik açıklama: Büyük bir duyuru yapacağız
Ermenistan'da darbe girişimi! Rusya'dan açıklama