Yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrası CHP'de MYK ile toplandı

Adana, Antalya ve Adıyaman’daki yolsuzluk soruşturmaları sonrası CHP lideri Özgür Özel, MYK üyeleriyle toplantı yaptı.

GİRİŞ 05.07.2025 15:36 GÜNCELLEME 05.07.2025 17:42
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Antalya, Adana ve Adıyaman belediye başkanlarının gözaltına alınmasının ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında olağanüstü toplandı.

Parti genel merkezindeki toplantı 3,5 saat sürdü.

Edinilen bilgiye göre, MYK'de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Aziz İhsan Aktaş'ın elebaşı olduğu öne sürülen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı "rüşvet" soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in gözaltına alınmasıyla ilgili durum değerlendirmesi yapıldı ve izlenecek yol haritası görüşüldü.

YARGIYI TEHDİT ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Beni milleti sokağa davet ettirtme, aklını başına topla” sözlerinin ardından Tunç, yargıya yönelik baskı niteliği taşıyan açıklamalara tepki gösterdi.

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 87
  • 2025* 2 saat önce Şikayet Et
    Gözlerini para hırsı bürümüş
    Cevapla
  • Cenk Yakın 2 saat önce Şikayet Et
    Her yerinizden lağım akıyor,,, artık Atatürk'ün arkasına saklanıp her fırıldağı çevirdiğiniz günler geride kaldı...
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    evlere şenlik
    Cevapla
  • EMEKÇİ 2 saat önce Şikayet Et
    Özgür oğlum, sen bundan sonra saçını ne tarafa tararsan tara fark etmez. SOKAĞAMI ÇIKACAKSIN... HADİ KONUŞMA YAP,Ü ÇIK BAKALIM SOKAĞA AMMMAAAA ADAMDA ÖNCE SOKAĞA ÇIKACAK YÜZ OLMALI YÜZ.
    Cevapla
  • enver 2 saat önce Şikayet Et
    ben bu toplanan paraların bir ucunun imamoğlu için toplandığına inananlardanım... hem de ilk seçilmiş olduğu dönemden itibaren çok yaygınlaştığını düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ümraniye'de soygun girişimi; kuyumcu ateş açtı! O anlar kamerada
Trump Gazze için tarih verdi! Hamas'a cevap