Savcılık düğmeye bastı! CHP lideri Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında soruşturma başlattı.

GİRİŞ 17.07.2025 00:53 GÜNCELLEME 17.07.2025 10:00

SON DAKİKA HABERİ: CHP Genel başkanı Özgür Özel hakkında 16 Temmuz 2025 Silivri'de yapmış olduğu basın açıklamasında Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı C.C.S.’ya yönelik sözleri nedeniyle kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve tehdit suçlarından resen soruşturma başlatıldı.

Özgür Özel

ÖZGÜR ÖZEL HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"CHP Genel başkanı Özgür Özel hakkında 16/07/2025 tarihinde ilimiz Silivri içerisinde yapmış olduğu basın açıklamasında Cumhuriyet Başsavcılığımız Örgütlü Suçlar Soruşturma bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Cahit Cihad Sarı’ya yönelik sözlerine nedeniyle kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret ve tehdit suçlarından re’sen soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca adı geçen şahsın bu söylemlerinden sonra Cumhuriyet Savcımızı hedef alan sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara yönelik ayrıca soruşturma başlatılmıştır."

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 136
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.
    Cevapla
  • POYRAZZ 6 ay önce Şikayet Et
    bu CHP nin işi gücü bu ülkeye dış ağa babaları karşısında diz çöktürmek Yahu şu chp nin hiçmi milli bir hedefi yok
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    Hala bunun dokunulmazlığı niye kaldırılmadi
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Böylelerinin TBMM'de yeri olmasa gerek. Kaldırın dokunulmazlığı layık olduğu yere gitsin.
    Cevapla
  • Eyüp 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Ekrem'ine kavuştursun inşallah
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    israil'in dünyayı umursamaz tavrı gibi; bay Özel de "Donkişotvari" sağa sola rastgele saldırıyor. Acaba bu bayın bu tuhaf çıkışlarının cesaretini, arkasındaki görünmez bir güc mü veriyor, diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Vatan 6 ay önce Şikayet Et
    Terörist sevicisi Almanya vardır arkasında?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ASELSAN'dan KORKUT ile Avrupa'ya yeni adım
Forbes ifşa etti: Jeffrey Epstein'in servetinin arkasındaki isimler belli oldu